Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Било ју је тешко гледати": Камерон Дијаз о алкохолизму најбоље другарице Дру Баримор

Дру Баримор дуго је водила борбу са алкохолом

1678277317_Untitled.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Холивудска глумица Дру Баримор никада није крила да је прошла кроз тежак период након развода од глумца Вила Копелмана 2016.

- Алкохол је за мене био константа. Нисам могла да се променим. Била сам слаба и нисам могла да урадим оно што је најбоље за мене - рекла је она у ранијем интервјуу за Паге Сиx. Глумица је након дуге борбе са самом собом, "пресекла" и отишла на терапију.

Њени проблеми са алкохолом били су тешки не само за њу, него и њене вољене, укључујуц́и Камерон Диаз, која јој је дугогодишња најбоља пријатељица. Пријатељство две глумице почело је када је тада 14-годишњи Беримор радио у кафиц́у који је Диаз посетила.

Камерон Диаз каже да је борбу најбоље пријатељице Дру Баримо са алкохолом било "тешко гледати".

- Али, знала сам да ће, ако се сви држимо ње и пружимо јој подршку која јој је потребна, она пронац́и свој пут - рекла је Камерон Дијаз о Дру за Лос Анђелес Тајмс.

Баримо је рекла да је упркос помоћи њених пријатеља прекретница наступила када јој је 2019. понуђено да ради емисију, "Дру Баримор Шоу.

Глумица са бившим супругом, Вилом Копелменом, има двоје деце, Олив (10) и Френки (8).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas