Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Било ми је важно да сачувам децу у свему томе": Ана Кокић открила како се снашла у одгајању ћерки након развода - "Три ствари захтевам од њих"

Певачица је открила да су јој ћерке уједно и највећи критичари

1686914425_ana_kokic_cotier_20052023_0011.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Ана Кокић у браку са ватерполистом Николом Рађеном добила је две ћерке, Нину и Теу. Након разцода, посветила се одгајању ћерки. Приметно је и да је направила мању дистанцу од медија и да је дозирано причала о приватном животу:

- Од самог почетка имам леп однос са свим медијима, и никада нисам поступала да сам ја звезда а да су то медији, треба сви да сарађујемо, будемо коректни једни према другима. Сви су ме неколико пута испоштовали када су биле осетљиве и тешке теме и када нисам била спремна да причам. Свако је доживео успоне и падове, разочарења и лепе моменте, што бих ја сада причала о томе и сви можемо сами то да изгурамо како умемо и знамо. Све што се деси у животу, нека ситуација која учини да се осећамо лоше и нелагодно, само нас обликује и јача за даље - почела је причу за "24седам.рс".

Труди се да своје наследнице изведе на прави пут и усади им навике које су потребне за живот:

- Захтевам од њих да у школи буду добре, тренирају, да се кућа одржава буде чиста. То су три ствари које мислим да су важне, култура и васпитање које ће им требати касније у животу. Пубертет је осетљив период,требало би их разумети и помоћи им. Побеђујемо заједно нисмо једни против других. Оне учествују у мом послу умеју да ми сугеришу и кажу ово је добро, у тренду је или немој то да радиш. Имам два озбиљна критичара тинејџера који се осећају битно и важно.

Након развода од познатог спортисте било јој је најважније да сачува децу:

- То су јако осетљиве теме, најважније је сачувати децу у свему томе, јер деца нису крива и нису тражила да се неке ствари догоде. Шта год и како год само њих треба сачувати - сматра певачица.

И док је њен бивши супруг након развода пронашао срећу крај неке друге, Ану испуњава љубав према блиским људима и кућним љубимцима:

- Моје срце су освојили људи који су око мене у свакодневном животу и животиње. Имам једну куцу и две маце.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas