· · Коментари: 0

Бивша жена Скотија Пипена СМРТ за НБА: Ужа специјалност су јој млади кошаркаши, а сада је у вези са сином Мајкла Џордана (ФОТО)

Некадашња најбоља другарица Ким Кардашијан проживљава другу младост

1670143367_profimedia-0647932598-Larsa-Pipen-naslov.jpg
Пхото: Профимедиа

Након што се развела од легенде НБА-а Скотија Пипена (57), Ларса Пипен (48) живи живот пуним плућима, и не обазире се пуно шта ће ко рећи.

Она је била у браку више од две деценије, а са бившим мужем дели четворо деце: Скотија Јуниора, Престона, Џастина и Софију. 
Некада је била најбоља пријатељица Ким Кардашијан, и неизоставан део свих прослава као и ријалитија, породице Кардашијан. А онда се ођедном ово пријатељство прекинуло, а као главни разлог се наводи то што је Ларса имала нешто са Тристаном Томпсоном- бившим дечком Клое Кардашијан.

Прочитајте још: Како Леонардо ди Каприо иде на журку? Глумац се крије (ФОТО)

Изгледа да је Ларса права 'кугуарка', јер у последње време преферира само млађе мушкарце, и искључиво кошаркаше, па је листа момака са којима је виђена и усликана претходних пар година велика.

Фото: Профимедиа

Последњи у низу је син Мајкла Џордана, Маркус Џордан (31) са којим је Ларса виђена у друштву у пар наврата, од септембра ове године.

Пар је виђен током заједничких излазака, као и на плажи, а по говору тела рекло би се да су веома блиски. Шта ће на све рећи Скоти Пипен и Мајкл Џордан, некадашњи саиграчи из тима 'Цхицаго Буллс'?

Прочитајте још: СПАЈДЕР-ПРИНЦ: Принц Хари је изненадио све када се костимирао у суперхероја, и послао поруку деци (ВИДЕО/ФОТО)

Фото: Инстаграм принтсцреен/ хипхоптиес

Неки извори наводе, да легенде кошарке Скоти и Мајкл нису више у добрим односима, али се Ларса не замара њиховим односом, већ ужива у друштву свог новог младог дечка. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.