· · Коментари: 1
ШОК

Бивши муж Тање Савић изнео шокантне детаље: "Она не жели да дође по децу"

Бивши муж Тање Савић, Душан Јованчевић, поднео је јуче папире за развод брака

1623154458_tanja-savic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Још увек законити супруг певачице Тање Савић, бизнисмен Душан Јованчевић предао је у Аустралији папире за развод брака, а ову информацију која би требало да оконча ову љубавну драму која траје више од годину дана је и потврдио.

Прочитајте још: Дарко Лазић у издању у каквом га још нисмо видели. Ево где снима спот за НОВУ ПЕСМУ (ФОТО)

Он је процес раставе брака започео у понедељак и нагласио да ће када се све оконча поново обавестити медије.

Предао папире за развод

- Све је у реду, деца су код мене, а Тања је у Србији и не жели да долази по децу. Предао сам за развод и јављам када добијем потврду да су нас развели - рекао је Душан.

Јованчевић је изнео и нове детаље везане за његов и Тањин однос те нагласио да је он оставио њу, а не она њега како је певачица изјављивала у емисијама и интервјуима за штампане медије.

- Ја сам њу оставио прошле године и морао сам да чекам да прође период од тих годину дана да бих испоштовао закон и могао да предам неопходну документацију за развод. Овде мора да се сачека најмање годину дана да са партнером будете физички раздвојени - објаснио је Јованчевић.

Прочитајте још: Елизабет Харли провоцира: Краљица бикинија има пола милиона прегледа (ВИДЕО)

Како је грађански брак између Тање и Душана склопљен у земљи кенгура још 2011. године, сасвим је логично да ће тамо бити и растављен, али како ствари стоје без присуства певачице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.