Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Блек Чајна тужила целу породицу КАРДАШИЈАН! Давила га КАБЛОМ и уперивала ПИШТОЉ У главу!

Скоро пет година након што је Блек Чајна поднела тужбу против целе породице Кардашијан, она добија својих пет минута на суду.

1651081772_dva.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Е! Ентертаинмент
Oglas

Подсетимо, Блек Чајна била је у вези са Робом Кардашијаном, јединим мушким чланом породице Кардашијан. Са њим има и ћерку, али њихову везу су потресали разни инциденти што је довело до раскида овог пара. Сада су решили да своје несугласице реше на суду. Такође, Блек Чајна има дете са репером Тајгом, који је убрзо након раскида са Чајном почео да се забавља са Кајли Џенер, односо сестром Роба Кардашијана. 

Прочитајте још: Да ли сте чули за Ептадерм? Швајцарски научници су створили линије које циљано негују ова стања коже

Одувек је у медијима постојала нетрпељивост између Блек Чајне и породице Кардашијан, иако су Кардашијани касније због њене везе са Робом и њихове бебе,  напокон примили Чајну у породицу. Али љубав није дуго потрајала! Убрзо су се Роб и Чајна разишли. А онда је Блек Чајна, рођена као Анђела Вајт, поднела тужбу против целе породице Кардашијан. На суђењу изнето је много прљавог веша, укључујући и инцидент у којем је Чајна наводно давила Роба Кардашијана.

Током унакрсног испитивања, Чајна је испитивана о инциденту који се наводно догодио у децембру 2016. Чајнина адвокатица Лин Циани демантовала је изјаву коју је Крис Џенер (Робове мајке), о томе да је Чајна давила Роба каблом за пуњач за телефон. Уместо тога, према Чајни, они су само „били блесави“ и и тако су славили то што су добили зелено светло за другу сезону тадашњег ријалити шоуа који је овај пар имао. Чајна је додала да се осећала изигнорисано, па је из шале пришла Робу и ставила му кабал око врата како би „у шали“ привукла његову пажњу. 

Међутим, постоји још један инцидент о којем се говори у Чајнином сведочењу, а то је била тврдња да је она уперила ненапуњен пиштољ у Роба исте ноћи када је дошло до наводног инцидента дављења. Адвокат Кардашијанових Мајкл Роудс је навео да је Чајна била у физичком контакту са Робом – тако што га је давила – и да је очевидац који је био на видео позиву са Робом у том тренутку видео како је Чајна уперила ненапуњен пиштољ у Роба.

Чајна је ово негирала признајући да је узела пиштољ, али да га није уперила у њега. "То је била шала, и за њега. Играла сам се", рекла је Чајна описујући инцидент, преноси Пипл.

У својој уводној речи, Чајнина адвокатица је навела да је Крис Џенер „намеравала да откаже другу сезону ријалитија "Роба и Чајне“ након горе поменутог наводног спора између њих двоје. Она је навела да је Крис послала неколико порука продуценту серије, у којима је Чајну наводно назвала „глупом“, оптужила је да је „три дана била пијана“.

Међутим, док је Крис слала поруке водитељу емисије, Чајна је слала поруке свом бившем веренику. Током уводне речи, Роудс је показао поруке наводно послате у фебруару 2017, убрзо након што су Чајна и Роб раскинули. У наводним порукама, Чајна је рекла Робу: „Готово је“, назвала га је „дебелом кучком“ и рекла му да је „лош у кревету“.

Очекује се да ће се суђење наставити 10 дана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas