Oglas
· · Komentari: 0

Blek Čajna tužila celu porodicu KARDAŠIJAN! Davila ga KABLOM i uperivala PIŠTOLJ U glavu!

Skoro pet godina nakon što je Blek Čajna podnela tužbu protiv cele porodice Kardašijan, ona dobija svojih pet minuta na sudu.

1651081772_dva.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/E! Entertainment
Oglas

Podsetimo, Blek Čajna bila je u vezi sa Robom Kardašijanom, jedinim muškim članom porodice Kardašijan. Sa njim ima i ćerku, ali njihovu vezu su potresali razni incidenti što je dovelo do raskida ovog para. Sada su rešili da svoje nesuglasice reše na sudu. Takođe, Blek Čajna ima dete sa reperom Tajgom, koji je ubrzo nakon raskida sa Čajnom počeo da se zabavlja sa Kajli Džener, odnoso sestrom Roba Kardašijana. 

Pročitajte još: Da li ste čuli za Eptaderm? Švajcarski naučnici su stvorili linije koje ciljano neguju ova stanja kože

Oduvek je u medijima postojala netrpeljivost između Blek Čajne i porodice Kardašijan, iako su Kardašijani kasnije zbog njene veze sa Robom i njihove bebe,  napokon primili Čajnu u porodicu. Ali ljubav nije dugo potrajala! Ubrzo su se Rob i Čajna razišli. A onda je Blek Čajna, rođena kao Anđela Vajt, podnela tužbu protiv cele porodice Kardašijan. Na suđenju izneto je mnogo prljavog veša, uključujući i incident u kojem je Čajna navodno davila Roba Kardašijana.

Tokom unakrsnog ispitivanja, Čajna je ispitivana o incidentu koji se navodno dogodio u decembru 2016. Čajnina advokatica Lin Ciani demantovala je izjavu koju je Kris Džener (Robove majke), o tome da je Čajna davila Roba kablom za punjač za telefon. Umesto toga, prema Čajni, oni su samo „bili blesavi“ i i tako su slavili to što su dobili zeleno svetlo za drugu sezonu tadašnjeg rijaliti šoua koji je ovaj par imao. Čajna je dodala da se osećala izignorisano, pa je iz šale prišla Robu i stavila mu kabal oko vrata kako bi „u šali“ privukla njegovu pažnju. 

Međutim, postoji još jedan incident o kojem se govori u Čajninom svedočenju, a to je bila tvrdnja da je ona uperila nenapunjen pištolj u Roba iste noći kada je došlo do navodnog incidenta davljenja. Advokat Kardašijanovih Majkl Rouds je naveo da je Čajna bila u fizičkom kontaktu sa Robom – tako što ga je davila – i da je očevidac koji je bio na video pozivu sa Robom u tom trenutku video kako je Čajna uperila nenapunjen pištolj u Roba.

Čajna je ovo negirala priznajući da je uzela pištolj, ali da ga nije uperila u njega. "To je bila šala, i za njega. Igrala sam se", rekla je Čajna opisujući incident, prenosi Pipl.

U svojoj uvodnoj reči, Čajnina advokatica je navela da je Kris Džener „nameravala da otkaže drugu sezonu rijalitija "Roba i Čajne“ nakon gore pomenutog navodnog spora između njih dvoje. Ona je navela da je Kris poslala nekoliko poruka producentu serije, u kojima je Čajnu navodno nazvala „glupom“, optužila je da je „tri dana bila pijana“.

Međutim, dok je Kris slala poruke voditelju emisije, Čajna je slala poruke svom bivšem vereniku. Tokom uvodne reči, Rouds je pokazao poruke navodno poslate u februaru 2017, ubrzo nakon što su Čajna i Rob raskinuli. U navodnim porukama, Čajna je rekla Robu: „Gotovo je“, nazvala ga je „debelom kučkom“ i rekla mu da je „loš u krevetu“.

Očekuje se da će se suđenje nastaviti 10 dana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas