· · Коментари: 0

БЛИСТА У БЕЛОМ: Изгледа да је дошао и тај дан, па је Анастасија Ражнатовић испробала 2 ВЕНЧАНИЦЕ (ФОТО)

Будућа млада је визија у белом

1674032213_anastasija-naslovna-Ig-MARINAKOTEVSKI.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ маринакотевски

Изненада се проширила гласина да се удаје Анастасија Ражнатовић. Млада певачица и њен изабраник, фудбалер Немања Гудељ ни годину дана нису у вези, а јавност се од првог момента надала њиховом спајању пред Богом и матичарем. Нити један интервју са Цецином мезимицом није могао у протеклом периоду да прође, а да се не говори о њеном и Немањином венчању, или бар таквој могућности.

Прочитајте још: Савршена комбинација Данијеле Димитровске: Стајлинг идеалан за све прилике (ФОТО)

Наиме, иако се још нису ни верили, или бар не да јавност има таквих сазнања, али млада Анастасија већ испробава који јој крој венчанице најбоље стоји.

Фото: Инстаграм принтцреен/ разнатовицанастасија

Она је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију у венчаници, и заинтригирала све. Многи су се запитали шта је по среди.

Прочитајте још: "Презгодна си": Софија Милошевић у припијеном црном комбинезону изазвала лавину реакција (ФОТО)

Анастасија блиста у овом издању, па иако су се сви понадали да могу већ да упуте честитке, ипак је за сада у питању било само сликање за један магазин. Али, нема сумње да ће Ражнатовићева заблистати, када и у стварности дође тај посебан дан.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.