Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Бољи ми је ПРОВОД са женама фудбалера, него са КОЛЕГИНИЦАМА": Каћа Грујић открила ко јој је најбоља пријатељица и са ким се слаже од првог дана

Каћа Грујић проговорила о свом најближем кругу људи и о томе како подноси то што је раздвојена од супруга

1697525965_Foto-Ataimages.rs-Kaca-Grujic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Каћа Грујић је открила да јој је провод бољи са женама фудбалера него са својим колегиницама. Мађу њима издваја Снежану Борјан са којом је од дана када ју је упознала у одличним односима.

- Можда ми је бољи провод када се окупимо ми жене фудбалера, него када сам са колегиницама, искрено да ти кажем. Ја сам навикла да ми колеге стално излазимо и стално је увек све исто, а овде је некако другачије. Снежа и ја смо се упознале када сам ја ушла у везу са Марком и прве особе са којима ме је упознао били су Борјан и Снежа. Борјан и Марко су најбољи пријатељи, а Снежа ми је у телефону уписана као најбоља другарица. Са Снежом сам од првог тренутка нераздвојна - рекла је Каћа, пише "Блиц".

Каћа се дотакла и односа са Марком Гобељићем, с обзиром да он сада живи у Атини, а певачица због посла не може да се пресели, па Њихова ћерка Катја и она живе на релацији Атина - Београд.

- Тешко је, али све то радимо за нашу будућност и све ћемо ми то пребродити. Плакала сам сада када само се враћали из Атине, Катја је вриштала, било је емотивно и нисмо навикли да смо раздвојени, па се надам да ћемо за пар година опет живети заједно. Ја бих се преселила, али не могу због посла, имам заказане наступе - испричала је Катарина.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas