Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Болни ГУБИТАК који ће остати са нама до краја живота": Силвестер Сталоне је након СМРТИ сина једва смогао снагу да настави даље

Син познатог глумца преминуо је у 36. години живота

1694520796_profimedia-0137865353.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Јавност обожава Силвестра Сталонеа због улога у којима је глумио жестоког момка. Такав је, кажу они који га знају, и у приватном животу али једна велика трагедија је срушила храброг Рокија.

Његов син Сејџ умро је 36. години живота у свом стану у Лос Анђелесу од срчаног удара изазваног атеросклерозом. Тај 13. јул 20212. године Сталоне ће заувек памтити као дан који му је променио живот.

Сејџ је био прво дете Силвестера и његове тадашње супруге Саше Чак. 

- Ни једна бол није јача од оне када родитељ изгуби дете. Зато молим људе да покажу поштовање према сећању на мог талентованог сина и саосећају са љубављу његове мајке Саше. Овај болни губитак остаће са нама до краја наших живота. Сејџ је био наше прворођено дете и центар нашег универзума, и понизно вас молим да не ометате душу и сећање на мог сина - рекао је глумац тада.

Сејџ је тешко поднео развод родитеља због чега неко време није био у добрим односима са оцем. Ипак, успели су да се помире па су сарађивали у филму "Роки 5".

- Веома је тешко. Ово је ужасна ситуација, али такав је стварни живот - време вам помаже да се изборите и покушате да преживите оно што се догодило. Веома је важно пронаћи снагу за успон и покушати живети. У супротном, може да вас одвуче у зачарани круг.

На додели Златног глобуса, новинари су питали Силвестера како је губитак сина утицао на његов рад, а глумац је одговорио: "Чини ми се да у таквим ситуацијама много помаже ако радите нешто. У случају мог сина, хтео сам да му одам почаст и чини ми се да сам то урадио."

Након смрти сина, Силвестер Сталоне је срећу нашао поред Џенифер Флавин, са којом има три ћерке.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas