Oglas
· · Komentari: 0

"Bolni GUBITAK koji će ostati sa nama do kraja života": Silvester Stalone je nakon SMRTI sina jedva smogao snagu da nastavi dalje

Sin poznatog glumca preminuo je u 36. godini života

1694520796_profimedia-0137865353.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Javnost obožava Silvestra Stalonea zbog uloga u kojima je glumio žestokog momka. Takav je, kažu oni koji ga znaju, i u privatnom životu ali jedna velika tragedija je srušila hrabrog Rokija.

NJegov sin Sejdž umro je 36. godini života u svom stanu u Los Anđelesu od srčanog udara izazvanog aterosklerozom. Taj 13. jul 20212. godine Stalone će zauvek pamtiti kao dan koji mu je promenio život.

Sejdž je bio prvo dete Silvestera i njegove tadašnje supruge Saše Čak. 

- Ni jedna bol nije jača od one kada roditelj izgubi dete. Zato molim ljude da pokažu poštovanje prema sećanju na mog talentovanog sina i saosećaju sa ljubavlju njegove majke Saše. Ovaj bolni gubitak ostaće sa nama do kraja naših života. Sejdž je bio naše prvorođeno dete i centar našeg univerzuma, i ponizno vas molim da ne ometate dušu i sećanje na mog sina - rekao je glumac tada.

Sejdž je teško podneo razvod roditelja zbog čega neko vreme nije bio u dobrim odnosima sa ocem. Ipak, uspeli su da se pomire pa su sarađivali u filmu "Roki 5".

- Veoma je teško. Ovo je užasna situacija, ali takav je stvarni život - vreme vam pomaže da se izborite i pokušate da preživite ono što se dogodilo. Veoma je važno pronaći snagu za uspon i pokušati živeti. U suprotnom, može da vas odvuče u začarani krug.

Na dodeli Zlatnog globusa, novinari su pitali Silvestera kako je gubitak sina uticao na njegov rad, a glumac je odgovorio: "Čini mi se da u takvim situacijama mnogo pomaže ako radite nešto. U slučaju mog sina, hteo sam da mu odam počast i čini mi se da sam to uradio."

Nakon smrti sina, Silvester Stalone je sreću našao pored Dženifer Flavin, sa kojom ima tri ćerke.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas