Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Борићу се патикама, рукама, ногама!" Ђорђе Давид никад БЕШЊИ, кренуо да се изува из револта (ВИДЕО)

Нови сукоби и напетости нас очекују и ове суботе!

1651762218_djole.png
Фото:Принтскрин/Јутјуб/Гранд Онлине
Oglas

Тензије и свађе између члнова жирија најгледанијег музичког такмичења не престају ни ове суботе!

Очекује нас турбулентна субота, што смо имали и прилике да видимо у најави за емисију која ће се емотивати ове суботе.

У једном тренутку, Ђорђе Давид био је изреволтиран бројем гласова који је добио његов кандидат:

- Људи, је л' ви знате ко је добио три-четири гласа данас? Ово није у реду никако! Немојте тако, бре! - викао је он.

Борићу се патикама, рукама, ногама! Ево, овако, четрдесет и шест број да ти одеш у следећи круг - узвикивао је он док је изувао патику видно бесан.

У једном тренутку Босанац се брутално искрено обратио кандидату:

-Добро, напуцао си се! Скинуо си се! Океј! Хајмо, сада, шта? Богами, што каже Поповић, да си изнео две 'бућке' можда би било интересантније! - рекао је он видно изреволтиран и колегиним понашањем.

Ђорђе Давид поткачио је Драгана Стојковића Босанца:

- Постојимо и ми који узмемо по тридесет-четрдесет кандидата, па се стварно посветимо томе или људи који имају бол у мошницама, па узимају по три и по кандидата да би били духовити - оштро је констатовао, очигледно алудирајући на неке чланове жирија.

Како су ови конфликти изгледали, погледајте у видеу:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas