Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Борили су се за мој ЖИВОТ 20 дана": Маја Беровић је имала велики проблем са здрављем за који јавност није знала

Певачици ау ае борили за живот, а све је почело од мале ране на нози

1695199675_Foto-Ataimages.rs-Maja-Berovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Маја Беровић је открила информације о свом животу које раније нису биле познате јавности. Певачица је имала сепсу због које је замало изгубила живот.

- Никад нисам била особа која је претерано свој приватан живот и приватне проблеме износила у јавност. Моји фанови су помислили да сам се уморила од музике. Ја сам имала озбиљан проблем и мислила сам да можда морати да одустанем од музике јер се то од безазлене ствари претворило у ноћну мору - рекала је Маја на почетку.

 - Ја сам имала једну малу рану на нози која се кроз један краћи период инфицирала и довела ме у стање сепсе и буквално су се 20 дана борили за моју ногу и за живот на крају крајева. То је било од бактерије која је направила хаос мени у нози, ја сам јако после порођаја била анемична и имала сам велике проблеме са анемијом, мој организам није могао да се избори са тим. Ја сам на крају завршила са 5 операција у року од 20 дана - испричала је Маја у емсији "Амиџи шоу" и додала:

- Успели су да спасу ногу, наравно да се сада могу насмејати на ту тему. Ја сам то на крају крајева испричала јер ми занемарујемо ситнице, али то не треба да се ради. Од мале ствари може да се направи озбиљан проблем, из тог угла сам мислила да нема излаза. Размшљала сам о томе да ли ћу уопште имати ногу, сада имам само 27 центиметара ожиљка на нози - завршила је Маја.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas