· · Коментари: 0

Босанац о пријатељствима на естради: "Када се заврши посао, онда се то врло ретко настави"

Хармоникаш и члан жирија музичког такмичења „Звезде Гранда“ Драган Стојковић Босанац важи за човека који око себе има мали круг пријатеља, а не дружи се са припадницима јавне сцене

1680941872_37e671ef9b9a2e668b8cf3b952ff84f9f6580e0d.jpg
Фото: YоуТубе/ принтсцреен/ТВ Прва

Гостујући у једној емисији са ћерком Џиџом, признао је да су пријатељства на естради кратког даха и да су сва та дружења базирана у великој мери само на сарадњи.

- Нисам се опекао, али сам гледао шта се дешава. Углавном док се ради и док се дружимо кроз посао тада су нека пријатељства ето површна у том смислу да се морамо помоћи и да се морамо дружити. Када се заврши посао, онда се то врло ретко настави, ја могу да набројим на прсте једне руке, двоје, троје њих са којима са у контакту – рекао је Босанац.

Он се осврнуо и на такмичење „Звезде Гранда“ где је већ скоро десет година стални члан жирија, па је открио на који начн оцењује такмичаре.

- Оцењивање, критику и образлагање црпим из студијског рада који сам радио 40. година. Ја сам избацивао музички производ годинама који је народ оцењивао и то ми даје кредибилитет да могу да ценим и оне са којима сам снимао – закључио је Боске.

Подсетимо, хармоникаш је недавно у изјави за Гранд управо испичао једну ситуацију са колегама. Открио је да је певач Недељко Бајић Баја плакао у његовом студију и то због Милоша Бојанића.

- Ово је Баја, код мене у подруму у радној соби. Тада је патио због Бојанића који га је зезао да никада неће бити звезда. Онда је долазио код мене, плакао, кукао, па ме је питао да ли ће бити звезда. Ја сам му рекао да хоће, он је добар дечко, могло би то певачки да буде боље, али има хитове. Код нас кад неко има хитове не смеш рећи како пева – рекао је Босанац недавно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.