Oglas
· · Komentari: 0

Bosanac o prijateljstvima na estradi: "Kada se završi posao, onda se to vrlo retko nastavi"

Harmonikaš i član žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Dragan Stojković Bosanac važi za čoveka koji oko sebe ima mali krug prijatelja, a ne druži se sa pripadnicima javne scene

1680941872_37e671ef9b9a2e668b8cf3b952ff84f9f6580e0d.jpg
Foto: YouTube/ printscreen/TV Prva
Oglas

Gostujući u jednoj emisiji sa ćerkom Džidžom, priznao je da su prijateljstva na estradi kratkog daha i da su sva ta druženja bazirana u velikoj meri samo na saradnji.

- Nisam se opekao, ali sam gledao šta se dešava. Uglavnom dok se radi i dok se družimo kroz posao tada su neka prijateljstva eto površna u tom smislu da se moramo pomoći i da se moramo družiti. Kada se završi posao, onda se to vrlo retko nastavi, ja mogu da nabrojim na prste jedne ruke, dvoje, troje njih sa kojima sa u kontaktu – rekao je Bosanac.

On se osvrnuo i na takmičenje „Zvezde Granda“ gde je već skoro deset godina stalni član žirija, pa je otkrio na koji načn ocenjuje takmičare.

- Ocenjivanje, kritiku i obrazlaganje crpim iz studijskog rada koji sam radio 40. godina. Ja sam izbacivao muzički proizvod godinama koji je narod ocenjivao i to mi daje kredibilitet da mogu da cenim i one sa kojima sam snimao – zaključio je Boske.

Podsetimo, harmonikaš je nedavno u izjavi za Grand upravo ispičao jednu situaciju sa kolegama. Otkrio je da je pevač Nedeljko Bajić Baja plakao u njegovom studiju i to zbog Miloša Bojanića.

- Ovo je Baja, kod mene u podrumu u radnoj sobi. Tada je patio zbog Bojanića koji ga je zezao da nikada neće biti zvezda. Onda je dolazio kod mene, plakao, kukao, pa me je pitao da li će biti zvezda. Ja sam mu rekao da hoće, on je dobar dečko, moglo bi to pevački da bude bolje, ali ima hitove. Kod nas kad neko ima hitove ne smeš reći kako peva – rekao je Bosanac nedavno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas