Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"БОЖЕ, ШТА МИ ГЛЕДАМО?!": Хит коментари Душке Вучинић током преноса "Евросонга"

Душка је препознатљива по својим често саркастичним коментарима...

1715162230_Foto-Duska-Vucinic.jpg
Фото: А. Станковић/Профимедиа
Oglas

У Малмеу се синоћ одржала прво полуфинално вече "Евровизије 2024.", а публици се са песмом "Рамонда" представила и кандидаткиња Србије Теyа Дора која је наступила друга по реду и прошла у финале

Као и сваке године, Душка Вучинић је била српска коментаторка "Евровизије".

Душка је препознатљива по својим често саркастичним коментарима ни овај пут није изневерила своје слушаоце.

Ово су само неки од саркастичних коментара Душке Вучинић који су током првог полуфинала насмејали српску публику крај малих екрана:

- Зашто волимо Евровизију? Зато што нас води из крајности у крајност. Малопре смо се уплашили, сад смо се, да кажем, провеселили. Видећемо до краја вечери шта ће бити с нашим емоцијама, прокоментарисала је Душка после наступа Велика Британије, чији је наступ био потпуна супротност наступу представнице Ирске, која је на сцени између осталог имала сатанистичке симболе, а тиме је желела да представи борбу човека с унутрашњим демонима.

Након наступа Украјине, чији је део сценографије била и стена, Душка се реферисала на стену коју је на сцени имала и српска представница Теyа Дора.

- Ја тражим правду за стену из српског наступа, која делује много монументалније и значајније на овој сцени.

Није остала имуна ни на наступ представника Финске, који је на сцени показао голу задњицу.

- Боже, шта ми све морамо да гледамо, мушкарца жељног да нам покаже баш све од себе. Изгледа да је Лет 3 озбиљно поставио стандарде, прошле године, али они су бар имали доњи веш, рекла је Душка Вучинић у уживо преносу и насмејала многе.

Духовит коментар је дала и на наступ ДЖонија Логана, који је наступао у ревијалном делу такмичења.

- Вечерас је изгледао као Трамп у жалости који изводи песму "Еуфорија", био је још један у низу урнебесних коментара Душке Вучинић.

У финале су прошле следеће државе:

Србија
Португал
Словенија
Украјина
Литванија
Финска
Кипар
Хрватска
Ирска
Луксембург

Распоред у другој полуфиналној вечери Песме Евровизије:

Малта
Албанија
Грчка
Швајцарска
Чешка 
Аустрија
Данска
Арменија
Летонија
Сан Марино
Грузија
Белгија
Естонија
Израел
Норвешка
Холандија

Подсетимо, домаћин највећег музичког такмичења ове године је Шведска и град Малме, након што је Лорин победила 2023. године.

Србију представља Теодора Павловска, познатија као Теја Дора, а певаће песму "Рамонда".

Друго полуфинале одржаће се у четвртак 9. маја, док ће финале Евровизије 2023. бити одржано у суботу, 11 маја.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas