Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Организација није била на задовољавајућем нивоу": Душка Вучинић разочарана овогодишњом Евровизијом - "Нису одговорили задатку"

Душка Вучинић сумирала је утиске о Евровизији 2023 одржаној у Ливерпулу

1684227638_pet_serija_07032019_0073.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Песма Евровизије је ове године одржана у Великој Британији, тачније граду Ливерпулу. Србију је представљао Лука Ивановић, познатији као Лук Блек, а током целог трајања програма новинарка и коментаторка, Душка Вучнинић водила је гледаоце из Србије.

Како каже, још увек није стигла да сумира утиске, а овогодишни избор за најбољу песму је описала као "необичан".

- Једна необична Евровизија за мене, која имам искуство када је ово такмичење у питању, следеће године биће 20 година како пратим Евровизију. Необична је била по много чему, али пре свега морам да кажем да је наш боравак у Великој Британији обележила трагедија која се догодила у Србији. Заиста, у једном тренутку смо помислили да је бесмислено што смо у таквом тренутку на такмичењу које носи посебно расположење и весеље, а ми нисмо могли да одговоримо томе. Срећом, па су организатори, новинари, па и остали такмичари имали емпатију према томе и то нам је много помогло - рекла је Душка за Курир.

Душка каже да сама организација није била добра и да је разочарана у ББЦ.

- Разочарана сам у ББЦ као један од најреспектабилнијих јавних сервиса у Европи. Мислим да су могли много боље и да нису одговорили задатку онако како би они морали да ураде. Организација није била на задовољавајућем нивоу, али то је оно што смо ми преживљавали и то није битно јер се не види на екрану. Звук је био јако лош. Ми сви долазимо раније на Евровизију управо зато да би те пробе допринеле савршеном наступу. Онда се деси полуфинале, па се чује глас који не треба да се чује. Тога је било и током нашег наступа, али и код других извођача. Очекивала сам да ће током неке од вечери у интервлактовима и паузама бити нека британска музичка звезда, која год, а тога није било. Прво вече је обележило то што скоро ниједан коментатор није имао пренос, мешали су се гласови, па сам ја 15 минута чекала да се отклоне сметње - објаснила је за поменуте медије.

Подсетимо, на великој 67. Песме Евровизије победила је Шведска представница Лорин, са песмом "Таттоо".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas