Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бранислав Лечић објашњава због чега је тачно тужио Анђелу Јовановић: "Између нас није било никакве лоше приче"

Лечић је у емисији открио и због чега је тачно тужио млађу колегиницу

1709814182_Untitled.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

У серији "Радио Милева, Бранислав Лечић је требало да игра професора који је наводно лажно оптужен за  узнемиравање и који на Анђелин лик вришти да је лажљивица. Она га оптужује да је због њега са свим петицама завршила у фризерском салону, а он је превремено пензионисан.

Ипак, Анђела Јовановић одлучила је да одбије снимање сцена са Браниславом Лечићем, због чега је он правду одлучио да потражи на суду, захтевајући одштету од 300 хиљада динара за повреду части. Јуче је одржано прво припремно рочиште на коме се популарни глумац није појавио, а у емисији "Кец на једанаест" на телевизији К1, укратко објашњава шта се заправо догодило измешу њега и Анђеле:

- То је припремно рочиште на које иду адвокати, тако да ја нисам ни био позван. Неле Карајлић ми је из најбоље намере понудио да се ангажујем и да стигму која ме прати у случају Данијеле у послу превазиђемо тиме што треба да играм. Ја сам то прихватио, потписао уговор, научио текст и био спреман. Читавих 20 дана се знало да ћу ја то да играм у тој серији и онда, ноћ пред снимање, ја добијам информацију да не могу да снимам, тачније речено Анђела одбија да ту сцену снима са мном - почео је Лечић и додаје:

- Свако има право на избор, ту нема никаквог проблема. Свако од нас и бира, то ми добро знамо као глумци - додао је.

- То је минимум поштовања кад већ нешто урадите, кад дођете пред свршен чин, објавите и у јавности да то радите, како онда да објасните да то не радите? - казао је Бранислав и додаје:

- Ја не знам шта се дешавало између ње и продукције. Извињење од продукције сам добио и то је оно због чега не могу да замерим Нелету ништа - казао је Бранислав и наставља:

- Они нису ни хтели да кажу да је она, али се то сазнало врло брзо. Хтели су да се заштите. На крају крајева, кад се продукција извинила ја сам то и опростио и нисам понудио никакву тужбу, али кад сам тражио да се она извини... - рекао је Лечић.

Он је требало да игра професора који је лажно оптужен за с*ксуално насиље, а Анђела ученицу.

- Ја сам стигматизован већ од случаја Данијеле и трпим последице атака на своју егзистенцију, самим тим и на мој живот. Морам отворено да говорим о томе, не смем да лажем и ја ваљда имам право да се супротставим томе. Моји захтеви нису ништа компликовани, врло су минимални. Минимум поштовања, професионално. Ако сам већ све договорио, ја 8 сати пред снимање добијам извештај да не могу да снимам и сад треба да због нечије одлуке - која је могућа - али пре тога, пре тога се те ствари ускладе, а не тад. Онда ми се ускраћује право на рад, а право на рад је право на живот - рекао је Бранислав и објашњава да никакав контак са Анђелом није имао десет година:

- Ја никакве контакте са њом немам, нити поруке, нити телефонске позиве. Једини контакт који смо имали је пре девет или десет година, када се вратила из иностранства где се школовала, моји дивни пријатељи Бранка и Гаги, имао сам потребу да је ангажујем за једну представу где је она требала да игра важну улогу, али ја то не могу да знам док не упознам особу. Нисам јој рекао за то, већ сам пријатељски разговарао са њом, јер нисам желео да је разочарам, ако видим да то не може да ради. Нормално сам причао, крајње љубазно и тај разговара је заиста био крајње људски. Од тада нисмо имали никакв контакт. Између нас није било никакве лоше приче. Мислим да је то више њен алиби, не само тиме што се води за случајем који је био пре тога и стигматизацијом која је присутна, већ да би она имала неки лични разлог, јер ту не постоји ништа што би било лоше и денуцијантно ни за мене ни за њу. Постао сам толико опрезан, сетио сам се једног момента на некој тераси под камерама, у потрази сам да нађем тај снимак. Ми нисмо имали ништа, нити сам ја њу додиривао, нити она мене - каже Лечић и додаје да се сада поставља питање због чега његове колеге дају подршку Анђели, заправо шта је позадина приче:

- Да ли је подршка у томе да немам право да рад. Ако је против тужбе, онда она има право да она не снима са било ким. Ја потпуно стојим иза тога, па сви ми бирамо и то није тема. Чему онда подршка томе, када је то опште правило. Подршка је у томе да то није професионално да се уради у тренутку када си ти већ потписао уговор и објавио, па је људско мало је извињење, ништа више не тражим.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas