Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

Најбољи пријатељ из детињства председника Вучића: Брат Зоране Павић преминуо од корона вируса

Брат од ујака познате певачице, Зоране Павић, изгубио је борбу против опаког вируса.

zorana-pavic-1.jpg
Фацебоок/Зоурана Гевара
Oglas

Корона вирус угрозио је животе читаве планете. Свакодневно се сусрећемо са стотинама преминулих, а трагедија није успела да заобиђе ни нашу јавну сцену.

Прочитајте још: Глумац Милош Тимотијевић добија ПРЕТЊЕ због једне СЦЕНЕ у "Јужном ветру"

Влада Бјелогрлић, преминуо је у 45. години од последица корона вируса. Позната певачица емотивном поруком опростила се од свог брата путем друштвене мреже Фејсбук и Инстаграм.  

 "Да ми је неко рекао да ћу на овај начин да ти се обраћам..Мислила бих да је луд.. И даље верујем да ће ме неко пробудити и рећи ми да је то само ружан сан... А ти као есенција духовитости... имао би свој коментар. Када смо правили план да отворимо кафић имао си идеју да буде закључан празан, да ми испред пијемо кафу и читамо новине и кажемо како је крцат и никог не пуштамо унутра... Препуно је, као, и да ће сви похрлити, али ако га и не разрадимо нама ће бити забавно", написала је објави на "Фејсбуку" и додала:

"Када си ми дао униформу за концерт на Љубичевским коњичким играма, а ја била пресрећна, рекао си ми: "Па то је само униформа, хоћеш и коња". Љубав између тебе и тих лепих, племенитих животиња... магија. Убедих те за славу да се сликамо поред свих пехара, јер си наш понос. Па твоја женица и јединствена систер Бранка из свих углова то чинише, а ти на то: "Лакше ми пехар да освојим, него да позирам, није вама лако. Добар син, брат, отац, пријатељ, колега.. свеее. Нећу написати "био", ти си то заувек. Уколико ме неко не пробуди сад и каже да је то само ружан сан, да знаш да више ништа неће бити исто. Чекај ме горе да разрадимо кафић, ако га и не разрадимо биће нам забавно", стоји у објави заједничке фотографије коју је певачица поставила.


Прочитајте још: Ентони Хопкинс открио како се чува од корона вируса

Преминули Бјелогрлић је брат од стрица нашег славног глумца и редитеља Драгана Бјелогрлића, а уједно је био и најбољи пријатељ из детињства председника Србије, Александра Вучића.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas