Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
глумац

Бред Пит говори о последњој етапи каријере: Да ли глумац планира да се повуче са филмског платна?

Бред Пит један од је најпознатијих глумаца на свету

1655972947_profimedia-0094393245.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумац Бред Пит ма каријеру која траје већ 30 години, али како истиче за амерички магазин готово да је спреман да се повуче из успешне каријере у Холивуду.

Овај 58-годишњи глумац, који је тренутно у правној борби са бившом супругом, Анђелином Џоли, рекао је да му је ово последњи део каријере за ГQ магазин:

- Сматрам да сам "на последњој нози“. Ово је последњи семестар, а шта ц́е бити овај одељак? И како то желим да дизајнирам? Ја сам једно од оних створења која говоре кроз уметност, само желим да увек стварам. Ако не стварам, на неки начин умирем -  рекао је глумац за ГQ магазин.

Прочитајте још: Неопростиви лапсус Џенифер Анистон: Глумица шокирала јавност својим незнањем

Бред је објаснио да је променио перспективу након затварања изазваног пандемијом коронавируса.

- Мислим да сам провео године са депресијом ниског степена, и тек када сам се помирио с тим, покушавајуц́и да обухватим све стране себе, лепо и ружно – успео сам да ухватим те тренутке радости -  искрен је био Бред.

Не знамо када тачно глумац планира да се повуче са филмског платна, али његови фанови ће ускоро моћи да уживају у најновијем остварењу глумца филму, "Брзина метка".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas