Oglas
· · Komentari: 0

Neoprostivi lapsus Dženifer Aniston: Glumica šokirala javnost svojim neznanjem

Dženifer je pokazala da joj geografija nije jača strana

1655806748_profimedia-0699687967.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Mit o tome da Amerikanci imaju loše obrazovanje ponekada ima smisla. Dženifer Aniston, kao jedna od najpoznatijih glumica Holivuda, koja je dosta proputovala i videla mnoge stvari bar treba da zna kartu Evrope.

Dženifer je za "Pipl" govorila o nastavku komedije iz 2019. godine u produkciji Netfliksa, koji se zove "Murder mystery 2". Tim povodom je provela tri meseca u Parizu zbog snimanja a izjavila je kako joj je to teško palo jer je Pariz "tako blizu" Ukrajine. Razdaljina između Pariza i Kijeva je malo manje od 2.500 kilometara.

Pročitajte još: "Kupaći zbog koga su Španci izgubili glavu": Jovana Jeremić istakla zanosnu figuru u bikiniju (FOTO)

"Bilo mi je teško, bio je veliki izazov jer sam tri meseca snimala u inostranstvu. Toliko dugo nisam bila razdvojena od svojih pasa još od početka pandemije. Takođe, Ukrajina je odmah tu blizu", rekla je ona.

Dženifer od početka rata pruža podršku Ukrajini, ali nije poznato da li je ova izjava bila lapsus ili ona prosto ne zna ni gde se Ukrajina nalazi. Možda će ovakvom podrškom više uvrediti Ukrajince, nego što će im pomoći, međutim ona smatra da je komedija koju snima baš ono što im je potrebno.

"Osećala sam se tako beskorisno jer snimam komediju u trenutku kada je započet rat u Ukrajini. Ali onda sam podsetila sebe da je ljudima sada baš to potrebno. Trebaju im komedije, treba im da se smeju i da na minut zaborave na brige", rekla je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas