Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бритни Спирс годинама плаћа алиментацију бившем супругу за издржавање деце: Сада томе долази крај

Бритни Спирс са музичарем Кевином Федерлајном има двојицу синова, а како су деца након њиховог развода додељена Кевину, певачица је плаћала алиментацију

1693989371_23828d9d2499fc5fee5db9efd20f4690251c155a.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Како страни медији пишу "поп принцеза" одбројава преостале дане плац́ања алиментације бившем  супругу Кевину. Најстарији од њених синова, Шон Престон Федерлајн, ускоро пуно 18 година. Извор близак Бритни рекао је да је она "уморна од плац́ања" новца Кевину и да би радије дала новчану подршку директно својој деци.

На емоционалну дистанцу између Бритни и њене деце, Кевин је додао и физичку дистанцу јер се преселио на Хаваје са женом, што је отежавало Бритни да покуша да их види.

Извор је за Дејлимејл рекао да је "време је да Кевин добије посао". Објаснили су:

- Бритни је лакнуло што Шон 14. септембра пуни 18 година јер је уморна од плац́ања Кевину сумануту количину новца. Она ц́е и даље давати новац Кевину још годину дана, само не толико. Њен други син, Џејден Федерлајн, нец́е напунити 18 година до 14. септембра 2024 - објаснио је извор за Дејли мејл.

Њихов тренутни споразум је у складу са законом Калифорније, јер је тамо дошло до њиховог раздвајања и борбе за старатељство.

Бритни се недавно развела од Сема Асгхарија што је такође могло да изазове финансијски терет за њу. Међутим, Сем је раније на друштвеним мрежама потврдио да су он и Бритни потписали предбрачни уговор пре брака. Осим тога, у извештајима се наводи да он „не добија исплату у случају развода“, а предбрачни уговор га наводно спречава да тражи „брачни издржавање“.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas