Oglas
· · Komentari: 0

Britni Spirs godinama plaća alimentaciju bivšem suprugu za izdržavanje dece: Sada tome dolazi kraj

Britni Spirs sa muzičarem Kevinom Federlajnom ima dvojicu sinova, a kako su deca nakon njihovog razvoda dodeljena Kevinu, pevačica je plaćala alimentaciju

1693989371_23828d9d2499fc5fee5db9efd20f4690251c155a.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kako strani mediji pišu "pop princeza" odbrojava preostale dane plaćanja alimentacije bivšem  suprugu Kevinu. Najstariji od njenih sinova, Šon Preston Federlajn, uskoro puno 18 godina. Izvor blizak Britni rekao je da je ona "umorna od plaćanja" novca Kevinu i da bi radije dala novčanu podršku direktno svojoj deci.

Na emocionalnu distancu između Britni i njene dece, Kevin je dodao i fizičku distancu jer se preselio na Havaje sa ženom, što je otežavalo Britni da pokuša da ih vidi.

Izvor je za Dejlimejl rekao da je "vreme je da Kevin dobije posao". Objasnili su:

- Britni je laknulo što Šon 14. septembra puni 18 godina jer je umorna od plaćanja Kevinu sumanutu količinu novca. Ona će i dalje davati novac Kevinu još godinu dana, samo ne toliko. NJen drugi sin, Džejden Federlajn, neće napuniti 18 godina do 14. septembra 2024 - objasnio je izvor za Dejli mejl.

NJihov trenutni sporazum je u skladu sa zakonom Kalifornije, jer je tamo došlo do njihovog razdvajanja i borbe za starateljstvo.

Britni se nedavno razvela od Sema Asgharija što je takođe moglo da izazove finansijski teret za nju. Međutim, Sem je ranije na društvenim mrežama potvrdio da su on i Britni potpisali predbračni ugovor pre braka. Osim toga, u izveštajima se navodi da on „ne dobija isplatu u slučaju razvoda“, a predbračni ugovor ga navodno sprečava da traži „bračni izdržavanje“.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas