· · Коментари: 0

Бритни Спирс открила детаље живота док је била под старатељством оца: Обезбеђење јој није давало да излази, а сама није могла ни до купатила

Бритни Спирс објаснила је кроз шта је пролазила

1664187614_profimedia-0460267616.jpg
Фото: Профимедиа

Била омиљена, многима најлепша певачица, а због бројних хитова са правом је добила надимак "поп принцеза". Ипак, терет славе био је претежак и уследиле су тешке године за Бритни Спирс (40).

Након што се прошле године коначно ослободила старатељства оца, чинило се да су ствари кренуле да се побољшавају.

Бритни Спирс ипак не може да заборави све шта се десило, па је поново покренула лавину емоција објавивши како су се понашали чланови њене породице и менаџерског тима према њој. Певачица је описала како се осећала у протеклих 14 година, а чак тврди да је била толико под присмотром да је њено обезбеђење било са њом константно, па чак и када се купала.

Прочитајте још: "Све што чиним, чиним пратећи пут свог СРЦА и својих снова": Наташа Беквалац прославила 42. рођендан у кругу породице (ФОТО)

Бритни је себе упоредила са другим познатим личностима, а узела је пример Џенифер Лопез:

- Волела бих да видим да неко каже Џенифер Лопез да седи осам сати дневно, седам дана у недељи, без аутомобила... Нису ми давали да изађем кроз сопствена врата. Без права на приватност, гледали су ме док сам се пресвлачила и туширала... - написала је Бритни на Инстаграму.

Бритни је такође рекла да јој је њен дугогодишњи тим обезбеђења добио упутства да она остане у затвореном простору и да нема места приватности.

Певачица сада има проблема и у односу са синовима, Шоном (16) и Џејденом (15). Они не желе да је виде све док у потпуности не буде добро.


Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.