Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бритни Спирс се повлачи из ЈАВНОГ ЖИВОТА након објаве трудноће? Честитке јој упутио и бивши муж

Мање од месец дана након што је Бритни Спирс рекла свету да је трудна, певачица је на Инстаграму објавила да ће се повући са друштвених мрежа.

1650910625_b.jpg
Фото: Инстаграм Принтскрин/БритнеyСпеарс
Oglas

Бритни Спирс је одлучила да одмори од "онлајн циркуса" јер се већ дуго налази у жижи јавности. Од суђења са оцем до објаве да је трудна, медији су јој били стално за петама. 

Прочитајте још: НЕ ЗНА СЕ ШТА ЈЕ ЛЕПШЕ: Лидија Вукићевић одушевила пратиоце УСКРШЊОМ ДЕКОРАЦИЈОМ, надмашила је саму себе (ВИДЕО)

"Идем на паузу што се тиче друштвених мрежа на кратко !!!" написала је на Инстаграму где је прати 40 милиона фанова, и додала: „Шаљем своју љубав и Бог вас све благословио."
 
Ово саопштење објавила је две недеље након што је рекла да је трудна и да чека своје прво дете са вереником Семом Асгаријем. Рекавши да је почела да добија на тежини након недавног путовања на Хаваје, Бритни је написала: „И тако сам добила тест на трудноћу… и уххххх па… имам бебу“. Бритни је већ мајка синова Шона Престона (16) и Џејдена Џејмса (15) из претходног брака са Кевином Федерлајном.

 
У својој најави, Бритни је упозорила обожаваоце да ће се клонити јавности током свог трудничког пута како би избегла папараце.  Након Бритнине почетне објаве о трудноћи, Сем је изразио своје узбуђење својом објавом на друштвеним мрежама. „Брак и деца су природни део снажне везе испуњене љубављу и поштовањем“, написао је он. „Очинство је нешто чему сам се увек радовао и не схватам олако.

Бритнин бивши Кевин је такође одговорио на објаву трудноће у изјави преко свог адвоката. „Кевин је свестан недавне објаве Бритни у вези са њеном најављеном трудноћом и жели јој срећну и здраву трудноћу и честита њој и Сему Асгарију док заједно пролазе кроз узбуђење планирања родитељства“, рекао је његов адвокат Марк Каплан. 
 


ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas