Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

"Буде ми жао што га остављам": Александра Пријовић проговорила о СИНУ и открила шта јој НАЈТЕЖЕ ПАДА

Певачица је била емотивна

1630083493_prija.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/aleksandraprijovic
Oglas

Млада певачица Александра Пријовић почела је да ради пуном паром. Како и сама каже, публика је се ужелела, али и она ње, и за сваки наступ који је имала, успела је да окупи велики број људи.

Ипак, иако воли да ради, певачици сада много теже падају гостовања по различитим градовима јер, како и сама истиче, недостаје јој син Александар.

Прочитајте још: Овај комад гардеробе је само за СМЕЛЕ ДЕВОЈКЕ: Александра Пријовић у ПРОВОКАТИВНОМ плетеном ТОПУ са ДУБОКИМ ДЕКОЛТЕОМ изгледа савршено (ФОТО)

Александра увек каже да ће се брзо вратити, али растанак не може проћи без суза.

- Све је теже. Александар сада прича, па поставља питања где идем, зашто идем... Покушавам да му објасним да идем да радим и да се брзо враћам, али ми увек буде жао што га остављам. Каже ми: "Мама, идеш да певаш? Хоћу и ја да певам", верујте ми да ми је веома тешко - рекла је искрено певачица, па је додала:

- Почне и да плаче јер је навикао да спавам са њим. Једноставно, у последњих годину дана смо стално били заједно и сада се навикава да мама мора да иде - објаснила је Александра за "Ало!".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas