Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЦЕЦА БОЈКОВИЋ СРЕЋУ НАШЛА У ТРЕЋЕМ БРАКУ: Због Славка је годинама живела ван Србије (ФОТО)

Глумица Светлана Цеца Бојковић због љубави је била спремна и да паузира каријеру.

1645002950_49993_3mit-svetlana-bojkovic-foto-innovative-production_f.jpg
Фото: Innovative Production
Oglas

Једна од наших најуспешнијих глумица, Светлана Цеца Бојковић, годинама је живела у Финској где је њен садашњи супруг Славко Круљевић обављао дужност амбасадора. Он је трећи супруг наше глумице, а мало ко зна како изгледа.

Светлана је пре Славка била у браку са управником Атељеа 212, Љубомиром Муцијем Драшкићем, а седам и по година након његове смрти започела је љубав са Славком.

Цеца је имала и брак у младости. Удала се за покојног Милоша Жутића, са којим има ћерку, такође глумицу Катарину.

Прочитајте још: НАТАША НИНКОВИЋ СЕ СЕЛИ ИЗ ВИЛЕ У СТАН: Ево који разлог се крије иза ове одлуке (ФОТО)

"Први пут сам се удала јако млада. Покојни Милош је био стабилан и у души прави глумац. Подржао је у мени све оно глумачко јер уз неког грубог човека то се у мени могло и покварити. Он је у мени успео да подржи чисто зрно честитости у позоришном раду", рекла је Цеца једном приликом, а потом је објаснила и како гледа на одлуку да се уда по трећи пут:

"Без обзира на животну доб, верујем да сам млада духом и то је најважнија ствар. Не осећам тромост ниједне врсте, иако сам свесна колико година имам. Можда сам заиста охрабрила многе својим потезом, и ако је тако, драго ми је због тога".

Како је Цеца рекла, врло је срећна што је направила паузу у послу док је живела у Финској јер се данас са посебном радошћу спрема за нове улоге.

"Најпаметнија одлука била ми је што сам направила паузу када сам живела изван Србије. Посао ме је сачекао. Успела сам да се освежим и мало дистанцирам од глуме. Данас ме она држи у форми и чини да се не осећам као пензионер. Увек бих имала шта да радим, али је боље да човек ради оно што уме", рекла је недавно славна глумица за "Курир".

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas