Oglas
· · Komentari: 0

CECA BOJKOVIĆ SREĆU NAŠLA U TREĆEM BRAKU: Zbog Slavka je godinama živela van Srbije (FOTO)

Glumica Svetlana Ceca Bojković zbog ljubavi je bila spremna i da pauzira karijeru.

1645002950_49993_3mit-svetlana-bojkovic-foto-innovative-production_f.jpg
Foto: Innovative Production
Oglas

Jedna od naših najuspešnijih glumica, Svetlana Ceca Bojković, godinama je živela u Finskoj gde je njen sadašnji suprug Slavko Kruljević obavljao dužnost ambasadora. On je treći suprug naše glumice, a malo ko zna kako izgleda.

Svetlana je pre Slavka bila u braku sa upravnikom Ateljea 212, LJubomirom Mucijem Draškićem, a sedam i po godina nakon njegove smrti započela je ljubav sa Slavkom.

Ceca je imala i brak u mladosti. Udala se za pokojnog Miloša Žutića, sa kojim ima ćerku, takođe glumicu Katarinu.

Pročitajte još: NATAŠA NINKOVIĆ SE SELI IZ VILE U STAN: Evo koji razlog se krije iza ove odluke (FOTO)

"Prvi put sam se udala jako mlada. Pokojni Miloš je bio stabilan i u duši pravi glumac. Podržao je u meni sve ono glumačko jer uz nekog grubog čoveka to se u meni moglo i pokvariti. On je u meni uspeo da podrži čisto zrno čestitosti u pozorišnom radu", rekla je Ceca jednom prilikom, a potom je objasnila i kako gleda na odluku da se uda po treći put:

"Bez obzira na životnu dob, verujem da sam mlada duhom i to je najvažnija stvar. Ne osećam tromost nijedne vrste, iako sam svesna koliko godina imam. Možda sam zaista ohrabrila mnoge svojim potezom, i ako je tako, drago mi je zbog toga".

Kako je Ceca rekla, vrlo je srećna što je napravila pauzu u poslu dok je živela u Finskoj jer se danas sa posebnom radošću sprema za nove uloge.

"Najpametnija odluka bila mi je što sam napravila pauzu kada sam živela izvan Srbije. Posao me je sačekao. Uspela sam da se osvežim i malo distanciram od glume. Danas me ona drži u formi i čini da se ne osećam kao penzioner. Uvek bih imala šta da radim, ali je bolje da čovek radi ono što ume", rekla je nedavno slavna glumica za "Kurir".

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas