Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Цеца и Анастасија одржале заједнички наступ: Ћерка ме чека у апартману и каже “могу ти рећи, није ово лак посао” (ФОТО)

Протеклог викенда, Цеца и Анастасија Ражнатовић одржале су први заједнички наступ пред око десет хиљада људи у Македонији

1655045158_00Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Pink
Oglas

Прва се на сцени се појавила двадесетчетворогодишња звезда која је отпевала своје хитове, а потом је најавила Цецу, која је брзо изашла на бину и загрлила своју мезимицу.

Након завршеног концерта у заједничком интервју Анастасија и Цеца сумирале су утиске, а поносна мајке је открила да ли је имала трему пред наступ наследнице:

Прочитајте још: Сузана Манчић показала ВИКЕНДИЦУ: Наследила ју је од родитеља, а двориште је претворила у рај (ФОТО)

- Вечерас нисам имала трему зато што се и она опустила. Анастасија је генерално, из наступа у наступ све опуштенија и све боља. Ја сам 35 година на естради, па је мени лако да сада говорим, али претпостављам да јој није лако, поготово што има мајку која је већ остварена. Деци познатих родитеља је много теже да направе неки свој пут, поготово ако уђу у исте воде у којима су им се родитељи остварили и направили сјајне каријере.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/цеца

Потом је открила и да ли је могла да замисли да ће доживети да је ћерка најави на сцени:

- Негде и јесам од момента када је она одлучила да се бави истим послом. Сматрам да је ово најлепши посао и да треба да се бави њиме ако је талентована, као што јесте. Треба да ради оно што воли јер та енергија коју добијаш од публике, она је лековита.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija

А да ли је строг критичар, певачица је објаснила у наставку:

- Нисам неко ко је строг критичар. Ја ни према кандидатима у Гранду нисам строга, све може да се каже на један леп начин и да се свим тим младим људима скрене пажња, да их не убијеш у појам. Да им не сломиш ту жељу или да их на неки начин не искомплексираш, да им не набијаш тензију. Самим тим што разговарају са мном они су већ у треми, пуни су поштовања, гледају у мене онако одушевљено. Сад замислите да ја кажем “види дете, ово не ваља овако што радиш, оно ти не ваља”. Ја и Анастасију коригујем, она највише воли када сам присутна у студију зато што осећа неку врсту сигурности, зато што ми верује. У студију се заиста трудим да будем профи, да не будем емотивна и да немам проблем да јој кажем “Тасо, ово није било добро”. Ја уђем у глуву собу и кажем јој “пробај овако, пробај онако, отпевај ми ово овако..” и она отпева. Сигурно нећу да јој кажем “ види, ово што си отпевала не ваља ништа.

Прочитајте још: Лепа Брена о сусрету са пророчицом Вангом и чувеном концерту у Бугарској: "Испричала ми је цео мој живот у 5 реченица"

У последње време се по медијима доста писало о Анастасијиној вези да фудбалером Немањом Гудељом и селидбом у Шпанију, на шта је Цеца овом приликом одговорила:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija

- Сваки дан читам нешто о нама. О себи, о деци, њиховим емотивним животима. Њихови избори су искључиво њихова приватна ствар, моје једине жеље су да су они срећни, да су задовољни и они треба са својим партнерима да живе, а не са мном. Ни ја за своје изборе нисам консултовала своје родитеље. Са мном све деле и увек знам када им је најлепше и када им је тешко. Поносна сам на то да сам постигла такав однос са својом децом да код нас не постоје табу теме.

Након наступа, мама и ћерка су се нашле у истом апартману:

- Вечерас сам се вратила са наступа, залеђена. Ћерка ме чека у апартману и каже “могу ти рећи, није ово лак посао”. Ја јој кажем “закуни се, и ти си то тек вечерас схватила” и она се смеје.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas