Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Лепа Брена о сусрету са пророчицом Вангом и чувеном концерту у Бугарској: "Испричала ми је цео мој живот у 5 реченица"

Велика југословенска звезда о најинтересантнијим детаљима из живота

1654885338_lepabrena.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ лепабренаа
Oglas

Лепа Брена где год да се појави скреће сву пажњу на себе, што није чудо с обзиром да је она деценијама била једна од најпопуларнијих певачица у региону. Њени хитови су ванвременски, па се и даље певају на слављима и у клубовима. Певачица има упечатљиву и каријеру на којој би многи могли да јој позавиде.

У интервјуу за хрватске медије, велика звезда је открила како се борила за своју каријеру и како се борила за своје место под сунцем.

- Има толико лепих тренутака. Требаће ми времена да можда једнога дана сложим све оно што је било предивно, јер памтим уистину само сретне дане, да сложим и направим једну животну причу како су ме спутавали, како сам се изборила за своје место под сунцем и како сам успела у свему томе. Волела бих да мој животни пример буде пример девојкама и младићима који верују у себе - започела је Лепа Брена, преноси "Глоссy".

Прочитајте још: Љубавна прича Милоша Теодосића и Јелисавете Орашанин почела је малом "преваром": Због једне ствари кошаркаш је полудео за глумицом

За медије у суседној земљи, открила је да је у својој кући жена као и све остале и да је то јако битно за породицу.  Између осталог, говорила је и о сусрету са познатом пророчицом Вангом:

- Рекли су ми у Бугарској да би било добро да посетим чувену пророчицу Вангу. Дошла сам уморна и мало са страхом зато што нисам навикла на те ствари. Она ми је испричала цео мој живот, у пет реченица ми је рекла како ће и шта ће бити, и рекла ми је да идуће године кад дођем поновно у Бугарску прво дођем до ње. Ја кажем – знате шта, од идуће године престајем да певам, нећу нигде долазити. Она ми је тада рекла – ти си рођена да певаш, спајаш људе, шириш позитивну енергију, то је твоје кармичко опредељење. Док си жива бићеш Лепа Брена - открила је певачица.

Прочитајте још: "ОВО ЈЕ НАЈГОРА ИДЕЈА НА СВЕТУ": Џеј Ло открила због чега није хтела да дели сцену са Шакиром (ВИДЕО)

На чувеном концерту у Бугарској певала је пред чак 120 хиљада људи, што није доживела ниједна звезда на овим просторима.

- Обишли смо Софију и нека три стадиона који су били празни, био је мрак. Ја сам била јако срећна што нема никога. Помислила сам да ће ме вратити у хотел, скинућу шминку, обући пиџаму, упалити ТВ, напокон се одморити. Међутим кад смо дошли до стадиона Левски прво сам помислила да се игра нека светска утакмица. Онда ми је копилот рекао да се спуштамо тим великим хеликоптером, то је попут хеликоптера председника САД-а. Кад сам то видела, нестао је сав умор, а заменили су га адреналин, усхићење, понос и срећа. Рекла сам сама себи – Брено, певаћеш док си жива - изјавила је певачица.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas