Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Цеца ми је дала ветар у леђа": Ивана Селаков открила мало познате детаље са почетка каријере - "Обожавам да певам пратеће вокале"

Ивана је имала само речи хвала и о колеги Саши Матићу

1689149161_amig_show_04042023_0006.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Ивана Селаков на естради је већ две деценије, а важи за једну од ретлих певачица коју нису пратили скандали. Поред великих хитова, може се похвалити и чињеницом да је учествовала у победи Србије на Евровизији 2007. године, певајићи пратеће вокале Марији Шерифовић заједно са остатком групе "Бјути квинс".

Обожава да пева пратеће вокале, а мало ко зна да је то је био случај са новим албумима Александре Пријовић и Милице Павловић:

- Ја сам одпевала пратећи вокал за једну песму "Плацебо". Звао ме је мој колега и пријатељ Милош Рогановић који је написао песму. Ја то радим, мојим колегама и колегиницама наравно, обожавам пратеће вокале. То је нешто где сам постала позната и пре него што сам постала позната као соло-певач. Тако да, ја то обожавам да радим и имам једну песму на новом албуму Милице Павловић. Мада превише је песама где сам отпевала пратеће вокале. Некако је јако креативно, зато што мени увек сви дају одршене руке да певам шта хоћу и онда ја некако, ако се инспиришем, убацим и неки солодео, онако дам своју креативност и онда то стварно буде, онако, јако интересантно - изјацила је за "Курир".

Како су многи певачи истицали Сашу Матића, као једног од ретких колега који им је помогао у каријери,многе је занимало да ли Ивана спада међу њима:

- Ја сам увек издвајала Цецу она ми је дала највећи ветер у леђа на почетку моје каријере, али свакако да са Сашом имам јако лепу сарадњу и више пута смо тако певали заједно на неким манифестацијама. Пре неколико година, ме је позвао да му будем гост на концерту у Арени па смо заједно одпевали "Ако је до мене" -  закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas