Oglas
· · Komentari: 0

"Ceca mi je dala vetar u leđa": Ivana Selakov otkrila malo poznate detalje sa početka karijere - "Obožavam da pevam prateće vokale"

Ivana je imala samo reči hvala i o kolegi Saši Matiću

1689149161_amig_show_04042023_0006.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Ivana Selakov na estradi je već dve decenije, a važi za jednu od retlih pevačica koju nisu pratili skandali. Pored velikih hitova, može se pohvaliti i činjenicom da je učestvovala u pobedi Srbije na Evroviziji 2007. godine, pevajići prateće vokale Mariji Šerifović zajedno sa ostatkom grupe "Bjuti kvins".

Obožava da peva prateće vokale, a malo ko zna da je to je bio slučaj sa novim albumima Aleksandre Prijović i Milice Pavlović:

- Ja sam odpevala prateći vokal za jednu pesmu "Placebo". Zvao me je moj kolega i prijatelj Miloš Roganović koji je napisao pesmu. Ja to radim, mojim kolegama i koleginicama naravno, obožavam prateće vokale. To je nešto gde sam postala poznata i pre nego što sam postala poznata kao solo-pevač. Tako da, ja to obožavam da radim i imam jednu pesmu na novom albumu Milice Pavlović. Mada previše je pesama gde sam otpevala prateće vokale. Nekako je jako kreativno, zato što meni uvek svi daju odršene ruke da pevam šta hoću i onda ja nekako, ako se inspirišem, ubacim i neki solodeo, onako dam svoju kreativnost i onda to stvarno bude, onako, jako interesantno - izjacila je za "Kurir".

Kako su mnogi pevači isticali Sašu Matića, kao jednog od retkih kolega koji im je pomogao u karijeri,mnoge je zanimalo da li Ivana spada među njima:

- Ja sam uvek izdvajala Cecu ona mi je dala najveći veter u leđa na početku moje karijere, ali svakako da sa Sašom imam jako lepu saradnju i više puta smo tako pevali zajedno na nekim manifestacijama. Pre nekoliko godina, me je pozvao da mu budem gost na koncertu u Areni pa smo zajedno odpevali "Ako je do mene" -  zaključila je za pomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas