Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Цеца открила који свој албум је највише слушала: "Било ми је јако тешко када сам га снимала"

Светлана Цеца Ражнатовић је у досадашњој каријери објавила 19 албума, а како је најавила, њену публику ускоро очекује и нови албум.

1707130524_ceca_rts_novogodisnji_prorgam_14122023_0168.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Она је сада испричала који је на њу оставио посебан траг и открила које своје песме највише воли.

– Свој албум који сам највише пута преслушала у животу је “Љубав живи“. У том моменту када сам га снимала било ми је јако тешко. Тада сам осећала бол и притисак. Мислим да сам све то преточила у те песме. Та емоција се осећа, чује. Он уопште није светао, таман је, мрачан, пун туге, али сам њега највише слушала. Приватно највише волим песму “Од тебе не знам да се опоравим“, “Реком без воде“, “Чудо моје“… – признала је певачица.

Нумера је преко ноћи постала хит, а Ражнатовићева је сада проговорила о сарадњи са Александром Радуловићем Футом.

– Мени је јако драго што је Фута поново пун тог креативног елана, што се враћа на велика врата и што поново сарађујемо. Он и Марина су направили револуцију у музици. Народ је жељан те музике и то се види и по песми “За крај“. Ето и на Мајину идеју смо поново снимили песму “Не рачунај на мене“, коју сам првобитно снимила са Миром Шкорић, која је гостовала на мом албуму. Она је желела то да снимимо за потребе Новогодишњег програма. Снимиле смо то зачас, с пуно љубави… Публика је то одлично прихватила. Ето, те две песме су ме баш много усрећиле – рекла је Цеца, па проговорила о новом албуму.

 – На њему ће бити, Фута, Браја, Хандановић и још неки аутори. Ова последња песма показује шта мене испуњава као особу. Веровала сам у њу. Нисам мислила да је комерцијална. Веровала сам да ће се допасти публици. Реакције које сам чула су: „Плачем и јежим се!“ Од Адила сам добила комплимент у фазону: “ Шта си нам ово урадила… какви украси, какво певање“… Одушевио ме је – признала је Ражнатовићева.

(Пинк)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas