Oglas
· · Komentari: 0

Ceca otkrila koji svoj album je najviše slušala: "Bilo mi je jako teško kada sam ga snimala"

Svetlana Ceca Ražnatović je u dosadašnjoj karijeri objavila 19 albuma, a kako je najavila, njenu publiku uskoro očekuje i novi album.

1707130524_ceca_rts_novogodisnji_prorgam_14122023_0168.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Ona je sada ispričala koji je na nju ostavio poseban trag i otkrila koje svoje pesme najviše voli.

– Svoj album koji sam najviše puta preslušala u životu je “LJubav živi“. U tom momentu kada sam ga snimala bilo mi je jako teško. Tada sam osećala bol i pritisak. Mislim da sam sve to pretočila u te pesme. Ta emocija se oseća, čuje. On uopšte nije svetao, taman je, mračan, pun tuge, ali sam njega najviše slušala. Privatno najviše volim pesmu “Od tebe ne znam da se oporavim“, “Rekom bez vode“, “Čudo moje“… – priznala je pevačica.

Numera je preko noći postala hit, a Ražnatovićeva je sada progovorila o saradnji sa Aleksandrom Radulovićem Futom.

– Meni je jako drago što je Futa ponovo pun tog kreativnog elana, što se vraća na velika vrata i što ponovo sarađujemo. On i Marina su napravili revoluciju u muzici. Narod je željan te muzike i to se vidi i po pesmi “Za kraj“. Eto i na Majinu ideju smo ponovo snimili pesmu “Ne računaj na mene“, koju sam prvobitno snimila sa Mirom Škorić, koja je gostovala na mom albumu. Ona je želela to da snimimo za potrebe Novogodišnjeg programa. Snimile smo to začas, s puno ljubavi… Publika je to odlično prihvatila. Eto, te dve pesme su me baš mnogo usrećile – rekla je Ceca, pa progovorila o novom albumu.

 – Na njemu će biti, Futa, Braja, Handanović i još neki autori. Ova poslednja pesma pokazuje šta mene ispunjava kao osobu. Verovala sam u nju. Nisam mislila da je komercijalna. Verovala sam da će se dopasti publici. Reakcije koje sam čula su: „Plačem i ježim se!“ Od Adila sam dobila kompliment u fazonu: “ Šta si nam ovo uradila… kakvi ukrasi, kakvo pevanje“… Oduševio me je – priznala je Ražnatovićeva.

(Pink)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas