Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Цеца Ражнатовић се присетила почетака: Са пет година била је први пут на бини, а ево шта је са кандидатима спремила за полуфинале ЗВЕЗДА ГРАНДА

У петак ће се сазнати и ко су овогодишњи финалисти најпопуларнијег такмичења на нашим просторима Звезде Гранда

1655977840_ceca.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Цеца Ражнатовић, заједно са својим кандидатима припрема се за полуфинално вече Звезда Гранда, које се одржава у петак, 24. јуна.

Прочитајте још: Рада Манојловић осудила Милицу Павловић? "Отет ми је цео албум, па нисам цвилела и глуматала"

Фолк звезда вредно ради на наступима својих такмичара, а пред представницима медија, присетила се и својих почетака, који с, како је сама рекла били веома рано, са пуних пет година.

Маја Милутиновић и Алем Бајровић, који су једини се од Цециних кандидата пласирали у полуфинале, презадовољни су својим ментором:

- Најбољи ментор, упала нам је секира у мед, заиста огромна част радити са највећом звездом на Балкану. Учити од најбољих и проводити време са тако великим човеком - рекла је Маја Милутиновић каква, а онда се присетила тренутка када је упознала.

- Мислила сам, ми смо клинци, ко има времена, још нас је на почетку било много, први круг, мислила сам са нама ће радити Ивана, Цеца че можда долазити понекад, нећемо је ни виђати, међутим прва проба, ми сви ту седимо, она долази на врата "Вау Цеца", сви смо се погледали, дошла је Цеца", тако је насмејана дошла, пуна енергије, изгрлила, изљубила, потпуно срдачна, она је жена енергија, када уђе знате да је ту, све процвета - каже млада такмичарка и додаје да је имала велику трему због менторке:

- Првих пар пута сам била под тремом, сада је много лакше, сада се виђамо често, доста радимо, доста вежбамо, сада сам већ опуштена, али у почетку је то било лудило - каже Маја и открива шта им је менторка рекла пред полуфиналну емисију:

Савет пред полуфинале

- Осмех, смејте се, будите опуштени, будите своји, дајте енергију. Ми заиста сви у њеном тиму знамо да певамо, спрам нашег ментора, трудимо се и вредимо, оно што је сигурно јесте да шаљемо и емитујемо ту лепу енергију, да се смејемо и да публика то осети.

- То је мало грч и трема, ја сам пролазила кроз те формате када сам почињала, тако да ја потпуно могу да уђем у ситуације њихове, како се осећају, шта проживљавају у својим лепим главицама и талентованим, имам много разумевања, а мислим и да нисам много строга - рекла је Цеца о критикама које им ретко кад упућује, па је додала:

- Имам другачији приступ, ја сам их бирала, просто знам шта сам изабрала, имам толиког искуства на сцени, просто говор тела њихов ми говори, шта ја могу и каква је личност у питању, то је већ ствар огромног искуства као што сам рекла, та деца су преталентована, не можеш да их научиш да певају, ако они већ то не знају, то су глупости. Покажу им се неке ситнице где треба да исправе, ту нема ништа револуционарно, да сам их ја научила да певају, ако их мајка не роди, од тога нема ништа - а онда је Цеца Ражнатовић истакла од кога је она добијала савете кад је започела каријеру.

Цецини почеци

- Као јако млада сам кренула, мама ми је била ментор, исправљала ми је грешкице, ја сам са 5 година стала на бину, са 10 почела да наступам на локалном нивоу на весељима, јер сам већ била звезда на локалном нивоу и чудо од детета, са 14 година сам снимила први албум, остало је историја.

- Са 5 година први пут на бини, певачица се разболела због које је било организовано то такмичење, јер у то време, били су строги критеријуми, она је требало да буде победник тог такмичења, да добије папир да може да наступа у неком ексклузивном хотелу, она се разболи, нису имали певачицу, мамине колеге су знале, јер сам у зборници певала, тражили су да дођем ја да певам, како Цеца да дође она је дете, има 5 година, препашће се, али нека изађе. Изашла сам као права певачица, тако је кренуо мој пут спонтано, песма коју сам певала је изворна "Једно јутро рано кад зора заруди, устала је свекрва снају да пробуди" - засмејала је Цеца све присутне анегдотом уз детињства.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas