Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДОК ЧЕКАМО ДРУГО ПОЛУФИНАЛЕ ПЗЕ: ОВА ПЕСМА је убедљиво ПРВА по слушаности

Да ли је ова нумера фаворит за победу на Песми за Евровизију?

1709227620_154653.jfif
Фото: Принтскрин
Oglas

Вечерас од 21 час одржаће се друго полуфинално вече Песме за Евровизију, на којем ће се представити још 14 такмичара који ће својим нумерама и пажљиво осмишљеним сценским наступима покушати да се изборе за одлазак на Евровизију, која се ове године одржава у Малмеу у Шведској.

У финале је након прве полуфиналне вечери прошло осам кандидата - Христина Вуковић, Лена Ковачевић, М.ИРА, Бојана и Давид, Бресквица, Марко Мандић, Кени није мртав и Зорја.

Када је реч о фаворитима, кладионице говоре једно, јавно мњење нешто сасвим друго, корисници интернета дају свој суд сваког дана на друштвеним мрежама, а када је реч о слушаности, Yоутубе нам открива који кандидат за ПЗЕ је за сада на првом месту!

Ако погледамо снимке са наступа на полуфиналној вечери, лако закључујемо које су три најслушаније нумере:

3. Лена Ковачевић - Зови ме Лена (тренутно 205 хиљада прегледа)

2. Зорја - Лик у Огледалу (тренутно 342 хиљада прегледа)

1. Бресквица - Гнездо орлово (тренутно 800 хиљада прегледа)

Остаје да видимо како ће се вечерашњи кандидати представити, ко ће се истаћи као фаворит и проћи у финале, али и чије ће се песме у наредном периоду вртети на тв и радио станицама и интернет каналима.

(Мондо)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas