Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сара Јо прокоментарисала Луке Блацк-а: "Пратим његов рад још одавно, имала сам више фаворита на ПЗЕ"

Певачици се свидео овогодишњи представник Србије у Ливерпулу

1679043936_sarajov.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Сара Јо била је један од фаворита на прошлогодишњој Песми за Евровизију, када се представила са нумером "Мушкарчина". Сада је прокоментарисала, између осталог, и победника Песме за Евровизију, који ће нас представљати у мају у Ливерпулу, Луке Блацк-а:

- Верујем да ће Луке Блацк дати све од себе. Пратим његов рад још одавно, неки наши почеци музички су се догодили истих година. Била сам на његовим првим промоцијама, ценим што је свој и што фура неки свој фазон. Испочетка је тако. То није мењао. Ове године сам имала неколико фаворита, Џипсија рецимо, његову енергију и наступ - рекла је за "Блиц".

Неки су коментарисали да је перформанс Луке Блацк-а био сатанистички, са чим се није сложила певачица:

- Наступ победнички је, кажете, био сатанистички по многима? Не... Знате како, после Мадоне ништа више не може да буде толико екстравагантно, чудно, сматрам да је заиста тешко померати границе у том смислу. Мислим да је Мадона прва отворила пут свима нама. Луке Блацк је иновативан - била је потпуно искрена Сара, па истакла да планира да организује велику журку за 30. рођендан:

- За 30. рођендан који ми је у октобру бих волела једну добру журку. Досад су све биле вечере за рођендан, али сада желим добар парти, да се сви проведемо одлично - закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas