Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИП

Цео регион је причао о његовој ИЗДАЈИ: Познату глумицу МУЖ преварио са бившом колегиницом, па јавно молио за ОПРОШТАЈ

Глумица која је играла главну улогу у серији "Ларин избор" одлучила је да се разведе након прељубе.

1639728078_lara.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Lara's Choice
Oglas

Регион дуго није престајао да бруји о разводу хрватске глумице и водитељке Дорис Пинчић и музичара Бориса Рогознице, а још већи скандал избио је када је Борис јавно признао да је варао супругу.

Борис је, наиме, недавно одлучио да призна да је варао Дорис, са којом има двоје деце, и то са кантауторком Алексом Огњеном.

Прочитајте још: "Остао је само осећај огромне туге и очаја": Певачица проговорила о БОЛНОМ ГУБИТКУ БЕБЕ након тешког развода

Након што је у јавност испливала њихова приватна преписка, музичар није имао куд, па је све признао.

- Моје поверење и пријатељство искоришћени су и злоупотребљени на најгори могући начин. Жао ми је што сам у тренутку слабости попустио под 'мушким хормонима' и направио велику грешку која ће ме пратити цео живот. Највише ми је жао што сам тиме повредио своју породицу и пријатеље, моје најмилије. Надам се да ће смоћи снаге да ми опросте једног дана - рекао је он тад за хрватски "Стори".

Алекса је за хрватске медије открила да је њихова афера трајала од 2016. до средине јесени 2019. године, и да је музичар у почетку чак крио да је ожењен.

- Није нам баш било лако да договарамо заједничке сусрете, али знали смо да се ускладимо и нађемо код њега у стану - рекла је она за "24сата.хр".

Испоставило се и да су Алекса и Дорис биле колегинице - на профилу Борисове љубавнице постоји фотографија на којој су она и водитељка заједно на сцени током снимања музичког шоуа "Звездице".

Дорис Пинчић овим поводом се није оглашавала јавно, али је путем друштвених мрежа ипак признала да се развела.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas