Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

"Остао је само осећај огромне туге и очаја": Певачица проговорила о БОЛНОМ ГУБИТКУ БЕБЕ након тешког развода

Певачица Влатка Покос одлучила је да подели своју животну причу, како би пружила подршку женама које су доживеле побачај.

1639556676_vlatka.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/влаткапокос
Oglas

Певачица Влатка Покос имала је побачај пре 15 година, када је изгубила бебу услед стреса око тешког развода.

Влатка се са спонтаним побачајем суочила када је имала 36 година, у време тешког периода у свом животу, када је одлучила да стави тачку на брак са загребачким предузетником Јосипом Радељаком.

Прочитајте још: Отишла код хирурга због СИЛИКОНА, а лекар јој открио ТУМОР: Ћерка Микија Јевремовића ХИТНО ОПЕРИСАНА (ФОТО)

- Спонтани побачај је за сваку жену изузетно тежак и тужан догађај, а мени се догодио у једном од најтежих раздобља живота икад. Била сам изложена огромној количини стреса узрокованог изузетно тешким разводом од бившег супруга, пред очима јавности. Било је право чудо што сам уопште успела да останем у другом стању, но успркос незавидној ситуацији, није било никакве сумње да желим да родим то дете. Међутим, живот је хтео другачије - открила је хрватска певачица за "Глорију".

Иако је била јако уплашена јер је била подстанар, без икакве имовине и без икакве подршке, то дете је за њу представљало благослов и светлу тачку у животу.

- Остао је само осећај огромне туге, очаја и безнадежности кад ми је гинеколог, данас нажалост покојна Вишња Латин, након девет недеља трудноће рекла да малено срце више не куца. Обузела ме је туга, осећај немоћи, осећај губитка и сузе које су текле данима - присетила се Влатка.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas