· · Коментари: 0

Ћерка Анице Добре ТРУДНА: Мина остала у другом стању три месеца након венчања (ФОТО)

Трудна Мина Совтић обрадовала мајку Аницу

1670506627_Foto-Ataimages.rs-anica-dobra.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Свега пар месеци од венчања у дом глумице Ане Совтић и њеног изабраника Луке Николића по свему судећи ушетале су роде, а наредне године, како се наводи, ће и наследник или наследница. Мајка глумице Аница Добра и отац Миодраг Совтић пресрећни су што ће се ускоро остварити у улогама баке и деке, можда чак и најлепшој од свих које је Аница током година у позоришту и на ТВ одиграла.

Прочитајте још: Важи за најпожељнијег домаћег ГЛУМЦА, а ево како је МИЛАН МАРИЋ изгледао пре 14 година (ФОТО)

Сви чланови обе породице новопечених младенаца фокусирани су на овај догађај, који ће се прославити како и доликује. На Аничину адресу почеле су да пристужу бројне честитке, а у ништа мањем обиму не добија их ни трудна Мина Совтић. Није много млада глумица раније говорила о свом приватном животу, али из тих пар реченица које је дозволила да оду у етар могло се закључити да је породична девојка, која прижељкује велику породицу, ка ћему очигледно лагано иде.

 

Мина је с годинама удомљавала псе са улице, а чим је упознала Луку пожелела је да се оствари и у улози мајке и нико не сумња да је због вести пресрећна и узбуђена. Највероватније због новонасталог догађаја она ће морати да паузира са пословним ангажманима, најпре оним у позоришту, али не мари јер је чека ново узбудљиво поглавље.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.