Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ћерка Бред Пита се ОДРЕКЛА очевог презимена? Појавио се снимак на ком се поносно представља као Џоли (ВИДЕО)

Ћерка познатог пара је, по свему судећи, после развода стала на мајчину страну

1700299710_Foto-Profimedia-Andjelina-Dzoli.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Појавио се снимак ћерке Анђелине Џоли и Бреда Пита на којем она изговора реченицу која је покренула бурне коментаре и изазвала сумњу да се позната наследница одрекла презимена свог оца. Бивши пар има шесторо деце, у браку су били до 2014. до 2019. а њихов син Медокс преузео је сличне кораке као његова сестра.

На снимку који је настао на церемонији учлањења у сестринство "Алпха Каппа Алпха" на колеџу који похађа ћерка Анђелине Џоли и Бреда Пита Захара, ова позната наследница се поносно представља: "Захара Марли Џоли".

 

Они који су погледали снимак одмах су почели да коментаришу да је ова 18- годишња тинејџерка изоставила да помене име свог оца Бреда Пита, које иначе носи или је макар до сада носила.

“Нисам желео да било шта кажем, али Захара је изоставила очево презиме", "Ох, Захара је рекла да се презива Џоли, а не Џоли- Пит", коментарише се и поручује да је овим речено да "глумац није заслужио да његово презиме буде поменуто".

Неки хвале "самохрану мајку Анђелину Џоли": "Захара како из све снаге изговара своје презиме Џоли и тако ми је драго да ово видим".

Син Медокс се одрекао очевог презимена?

Ус Wееклy је раније писао да син Анђелине и Пита Медокс (22) на одређеним документима користи само мајчино презиме.

- Медокс жели да званично промени презиме (да се одрекне презимена Пит), али му Анђелиан то не дозвољава - рекао је извор 2021. године.

Бивши пар има и сина Пакса (19), ћерку Шајло (17) и блзанце Вивијен и Нокса (15). Анђелина је раније оптуживала бившег супруга да је у авиону, где је била цела породица, напао Медокса и њу.

Анђелина Џоли и Бред Пит годинама су водили судске битке око развода и старатељства над децом, пре неколико месеци сазнало се да су склопили договор око заједничке винарије у Француској што је такође било предмет судског спора.

Пит о ћерки Захари

Бред Пит је са много љубави причао 2022. о ћерки Захари након што је она уписала Спелман колеџ.

- Тако је паметна. Она ће још више процветати на колеџу. Узбудљиво је и лепо време да пронађе свој пут и следи своја интересовања. Тако сам поносан. Где лете године? Пребрзо одрастају. То вас тера да заплачете - изјавио је за Ванитy фаир.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas