Oglas
· · Komentari: 0

Ćerka Bred Pita se ODREKLA očevog prezimena? Pojavio se snimak na kom se ponosno predstavlja kao Džoli (VIDEO)

Ćerka poznatog para je, po svemu sudeći, posle razvoda stala na majčinu stranu

1700299710_Foto-Profimedia-Andjelina-Dzoli.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pojavio se snimak ćerke Anđeline Džoli i Breda Pita na kojem ona izgovora rečenicu koja je pokrenula burne komentare i izazvala sumnju da se poznata naslednica odrekla prezimena svog oca. Bivši par ima šestoro dece, u braku su bili do 2014. do 2019. a njihov sin Medoks preuzeo je slične korake kao njegova sestra.

Na snimku koji je nastao na ceremoniji učlanjenja u sestrinstvo "Alpha Kappa Alpha" na koledžu koji pohađa ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita Zahara, ova poznata naslednica se ponosno predstavlja: "Zahara Marli Džoli".

 

Oni koji su pogledali snimak odmah su počeli da komentarišu da je ova 18- godišnja tinejdžerka izostavila da pomene ime svog oca Breda Pita, koje inače nosi ili je makar do sada nosila.

“Nisam želeo da bilo šta kažem, ali Zahara je izostavila očevo prezime", "Oh, Zahara je rekla da se preziva Džoli, a ne Džoli- Pit", komentariše se i poručuje da je ovim rečeno da "glumac nije zaslužio da njegovo prezime bude pomenuto".

Neki hvale "samohranu majku Anđelinu Džoli": "Zahara kako iz sve snage izgovara svoje prezime Džoli i tako mi je drago da ovo vidim".

Sin Medoks se odrekao očevog prezimena?

Us Weekly je ranije pisao da sin Anđeline i Pita Medoks (22) na određenim dokumentima koristi samo majčino prezime.

- Medoks želi da zvanično promeni prezime (da se odrekne prezimena Pit), ali mu Anđelian to ne dozvoljava - rekao je izvor 2021. godine.

Bivši par ima i sina Paksa (19), ćerku Šajlo (17) i blzance Vivijen i Noksa (15). Anđelina je ranije optuživala bivšeg supruga da je u avionu, gde je bila cela porodica, napao Medoksa i nju.

Anđelina Džoli i Bred Pit godinama su vodili sudske bitke oko razvoda i starateljstva nad decom, pre nekoliko meseci saznalo se da su sklopili dogovor oko zajedničke vinarije u Francuskoj što je takođe bilo predmet sudskog spora.

Pit o ćerki Zahari

Bred Pit je sa mnogo ljubavi pričao 2022. o ćerki Zahari nakon što je ona upisala Spelman koledž.

- Tako je pametna. Ona će još više procvetati na koledžu. Uzbudljivo je i lepo vreme da pronađe svoj put i sledi svoja interesovanja. Tako sam ponosan. Gde lete godine? Prebrzo odrastaju. To vas tera da zaplačete - izjavio je za Vanity fair.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas