Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Ћерка Ђорђа Балашевића открила невероватан детаљ ТРИ месеца пред смрт певача: "Послао нам је опроштајни мејл"

Ђорђе Балашевић изненадио је породицу мејлом који им је послао три месеца пре смрти

1638780155_balasevic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /титаникСло
Oglas

Породица легендарног кантаутора, који је премуинуо 19. фебрура, гостујући у једној емисји, испричала је до сада непознате детаље, који су се дешавали неколико месеци пре смрти Ђорђа Балашевића.

Прочитајте још: Бајага открио непознат детаљ из живота: Да би свирао у РИБЉОЈ ЧОРБИ морао је да уради нешто НЕВЕРОВАТНО!

Наиме, у новембру прошле године, Ђорђе је послао члановима породице мејл са захтевима,  о томе што његова породица треба да уради када њега више не буде било. Ћерка Беба, каже да су се тада сви јако бојали да ће му се нешто догоди:

Опроштајни мејл

"То није био списак захтева, већ као Киплингова песма. Неће бити никад објављена јер је то нешто између њега и нас. Кад сам то добила, нисам желела да читам. Све нас је припремио на то. Једна од порука је била како да се понашамо кад "плотун бљувотина" крене на његову породицу, говорио је како да се односимо према његовом ауторству. Ми то сада проводимо, као човеку који нам је испуњавао све жеље - испричала је ћерка легендарног кантаутора у емисији "Као сав нормалан свет".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas