Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ћерка Жељка Јоксимовића ДИПЛОМИРАЛА на Музичкој академији: Лепа Мина кренула очевим путем (ФОТО)

Мина Јоксимовић је сада дипломирани музичар

1666271272_Foto-Printscreen-Instagram---minajokssimovic.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - минајокссимовиц
Oglas

Ћерка Жељка Јоксимовића се похвалила огромним успехом на свом Инстаграм профилу. Она је дипломирала на Музичкој академији и уписала мастер студије. Ово је био више него довољан повод за славље коме је присуствовала њена породица. 

Види се да је Жељко више него поносан на своју мезимицу, па тако њих двоје нису могли да сакрију срећу на заједничкој фотографији.

 

"Данас смо прославили то што сам дипломирала на Музичкој академији, а уједно и мој упис на мастер! Сад идем мало да одморим, па крећем да радим на музици и мастеру. Хвала свима који су били данас", написала је Мина испод фотографије коју је поставила.

 

Прочитајте још: Лепа Брена данас слави 62. рођендан: Певачица УЖИВА са мужем, а честитке само пристижу (ФОТО)

 

Мина је Жељкова ћерка из првог брака коју има са бившом супругом Весном. Њих двоје су били у браку пре 27 година, а на породичној фотографији коју је Мина окачила ње нема. Многи су се запитали зашто је то тако, па се испод фотографије нашао коментар "А где је твоја мајка!?". 

Већ је добро познато да Весна не воли да се експонира у јавности, тако да немамо прилику да је видимо често.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas