Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Четири знака биће на УДАРУ: Стиже нам ПОМРАЧЕЊЕ ПУНОГ МЕСЕЦА У ШКОРПИЈИ И ТРАЈАЋЕ ПОЛА ГОДИНЕ

За четири знака биће доста проблема

1683098819_shutterstock_2271630247.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Како ће помрачење Месеца да се одигра у мисетиозном знаку Шкорпије, јасно је да ће сви наши најгори страхови коначно да испливају на површину. За многе људе проблеми ће деловати тежим него што јесу, а то је због тога што је знак Шкорпије способан да креира најгоре сценарије.

Пун Месец увек доноси бурне емоције, али пошто је шкорпионска енергија врло интензивна, драстична и драматична, сада ће то бити додатно наглашено. Аспекти у којима је пун Месец говоре о осећају душе да је заблокирана и затворена, осећају емотивног, материјалног, душевног заточеништва – осећају да су око нас зидови, да смо ограничени и спутани.

Он може избацити на површину све трауме, болове, тајне и манипулације – и оно што је скривано од нас и оно што смо ми скривали од других. Шкорпија је знак сурових истина, а те истине неће пријати ни нама ни онима око нас. Неки пут је најтеже суочити се са собом, сопственим грешкама и пропустима,  обманама и самообманама.

Овај Месец у Шкорпији наглашава истину. Показује којим путем морамо ићи да би се ослободили туге, љутње, беса, боли, прошлости. Наша подсвест се сада покреће, а нисмо свесни колико нас она сада притиска.

Наш задатак је да се усмеримо на истину каква год да је, јер је ипак то део нас који морамо да прихватимо. А без прихватања, нема могућности да се иде даље. Направите зато листу ваших негативних ствари, људи и односа које вас муче. 

Утицај пуног Месеца у Шкорпији ће се осећати чак шест месеци касније, тако да се припремите на преломне животне ситуације и започињање новог животног циклуса.

Пун Месец у Шкорпији најтеже ће пасти Шкорпијама, Биковима, Лавовима и Водолијама.

Шкорпија

Време је за суочавање са личним страховима и блокадама који вас успоравају да кренете напред. Како се буде ближило помрачење, проблеми ће вам деловати све тежи, а заправо ствари неће бити толико драматичне, али ће ваша подсвест креирати такав сценарио. Пробајте да оставите лоше ствари иза себе и фокусирајте се ка новим стварима.

Бик

Помрачење Меесеца ће се догодити у вашем пољу партнерства, тако да очекујте кризу или крах. Интензитет тог краха ће бити уочљив у наредним месецима. Могуће је да ћете добити новог пословног партнера, а ако сте у браку, однос ће морати да се мења. Партнер има погрешне представе о вама које нису реалне.

Водолија

Пун Месец у вашем десетом пољу доноси вам велике промене на радном месту. Такође, можете лако да промените посао у интервалу од наредних шест месеци јер вам је "свега доста". Промене на послу су у наредним месецима неизбежне.

Лав

Помрачење пуног Месеца у Шкорпији доноси вам породичне бриге и неслагање са једном особом из породице. Ваш страх за ту особу се манифестује на потпуно погрешан начин и због тога ће тензије бити наглашене. Могући су проблеми са станом али и промена места живљења. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas