Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Човек мора да уме и да одустане": Гоца Тржан открила разлог повлачења са БЕОВИЗИЈЕ

Певачица све изненадила објавом

1644930642_goca.jfif
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Певачица Гоца Тржан јуче је изненадила јавност својом објавом да неће учествовати на националном избору за Песму Евровизије. Тим поводом данас се укључила у емисију „Кец на једанаест“ на телевизији К1 и објаснила разлоге за одустајање. 

Прочитајте још: ДУШКО ТОШИЋ ЈОЈ ПОСЛАО ШАРЕНИ БУКЕТ: Овог пута НИЈЕ У ПИТАЊУ ЈЕЛЕНА (ФОТО)

- Човек мора да уме и да одустане. Када је на то принуђен, наравно, јер ја нисам неко ко одустаје – рекла је с осмехом Гоца Тржан. – Да будем врло јасна, била сам спремна да се озбиљно исцимам и да урадим све да наступ буде баш онакав какав сам желела, али је то нажалост физички немогуће. Разговарала сам са уредницом на РТС-у и са организаторима такмичења и хвала им што су имали разумевања за оно што се тренутно дешава у мом животу. Заједно смо дошли до закључка да је боље да одустанем, јер другачије не бих могла. Нема зле крви и све је океј – нагласила је Гоца на К1. 

Са осмехом је казала да је све у реду и да нема разлога за бригу, јер она вредно ради и то сваког викенда, у својој новој емисији „Ако проговорим“. 

- Емисија „Гоца шоу“ коју су људи заволели више личи на моје госте него на мене. Желела сам да се опробам и у формату који је динамичнији и који личи на мене. Волим изазове и емисија „Ако проговорим“, која се уживо емитује сваке суботе и недеље од 14 до 16 сати на К1, је емисија у којој ја активно учествујем. Не испитујем своје госте шта о чему мисле, већ и ја врло страствено говорим шта мислим. Разговарам из свог угла о темама које чине наше животе. Гласно и јасно. Мало ћемо да вам бодемо прст у око, мало ћемо да вас нервирамо, али и да вас забавимо... Сјајно је и то што успут и ја много учим – рекла је Гоца Тржан. 

 

Фаворити

- Много ми се свиђа песма Тијане Дапчевић, мале Зорје и песма коју је за Наиву написала Јелена из групе Зана – открила је Гоца данас на К1. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas