Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Црнина "за сваки случај": Ово су нека од бизарних правила којих КЕЈТ МИДЛТОН мора да се придржава

Ових правила војвоткиња од Кембриџа мора да се придржава

1659774254_profimedia-0702200577.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Кјет Мидлтон морала је да се одрекне неких ствари и навика када се удала за принца Вилијама (40), а она је одлучила да поштује кодекс краљевске породице.

Уз то што је војвоткињи од Кембриџа забрањено да једе кромпир, пиринач или тестенину за вечеру, она мора да поштује низ других правила. Кејт не сме да изађе на изборе и да гласа јер се од ње као и од остатка породице очекује политичка непристраност.

'Према конвенцији, Краљица не гласа нити се кандидуује на изборима, међутим, Њено Величанство има важне церемонијалне и формалне улоге у односу на владу Уједињеног Краљевства', гласи правило којег се држи и Елизабетина породица.

Фото: Профимедиа

Вероватно је забрана селфија једна од најмрскијих ствари фановима који желе да имају за успомену фотографију с Кејт. То је правило јавно потврдила Меган Маркл, а чланови краљевске породице не смеју ни да имају своје приватне Инстаграм профиле.

Такође, фанови могу да забораве на аутограм од Мидлтон. Због опреза да не неко не фалсификује њихове потписе и почини превару, чланови краљевске породице не смеју да се потписују обожаватељима.

Прочитајте још: Салма Хајек о новом филму са Анђелином Џоли: "Постојало је оклевање"

Наравно, војвоткиња нема потпуну слободу ни када је реч о одевању. Кејт су прозвали модном иконом и диве јој се кад рециклира комаде из Заре, а краљевска правила налажу да се облачи скромно, примерено и паметно у складу са службеним обавезама.

Како су британски медији саопштили, Кејт мора да носи панталоне и сукње које до колена и не сме да има на ноктима лак тамне боје. Забрањено јој је да носи крзно како би избегла било какве контроверзе.

Фото: Профимедиа

Док путује мора са собом да има увек и спремну црнину у случају да дође до изненадне смрти и мора да иде на сахрану. Познато је и како два наследника краљевског трона не смеју заједно да путују у случају да се догоди несрећа.

Краљевска правила налажу и да се трудноће објаве након што прође 12 недеља што су Кејт и Вилијам испоштовали три пута. Супружницима је забрањено и да јавно размењују нежности, а не смеју ни да иду да спавају пре краљице Елизабете ИИ. Како су писали британски медији, Мидлтон има обичај да иде у кревет око 22:30.

Фото: Профимедиа

Подсетимо, бивши дворски кувар Дарен Мекгрејди, открио је како је Кејт Мидлтон забрањено да једе кромпир, пиринач или тестенину за вечеру. Разлог је тај што краљица не воли угљене хидрате па се њих никада не послужује члановима краљевске породице.

Прочитајте још: Славна холивудска глумица имала саобраћајну несрећу: Налази се у критичном стању, аутомобил експлодирао (ФОТО)

Такође, забрањено им је да једу било какву ризичну храну када су у посетама ван земље. У такве намирнице спадају, на пример, шкољке које врло лако могу узроковати тровање.

Фото: Профимедиа

Али, оно што је претходним снајама на британском двору посебно тешко падало су дуге краљевске вечери. Наиме, наводно нико не сме да оде на спавање пре саме краљице Елизабете ИИ., а Дајана је за разлику од Кејт то тешко подносила. За сада се још није сазнало да се будућа краљица Кејт икад жалила на то.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas