Oglas
· · Komentari: 0
glumice

Salma Hajek o novom filmu sa Anđelinom Džoli: "Postojalo je oklevanje"

Nije retkost da se među glumcima rodi veliko prijateljstvo što je slučaj i sa dve velike holivudske glumice, Salmom Hajek i Anđelinom Džoli.

1659769107_profimedia-0665302638.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

NJih dve neguju dugogodišnje prijateljstvo, a sada se desilo i to da rade zajedno na novom filmu.

Salma Hajek je nedavno u intervjuu ishvalila Anđelinu Džoli opisavši je kao najboljeg reditelja sa kojim je radila.

- Anđelina je verovatno najbolji reditelj sa kojim sam ikada radila, a radila sam sa nekim prilično dobrim. Uvek sam je volela kao reditelja, ali mislim da bi ovo mogao da bude njen najbolji ili jedan od najboljih filmova - kaže Hajek o Džoli, koja je režirala pet dugometražnih filmova, prenosi People. Reč je drami "Bez krvi" koji nema zakazan datum objavljivanja, a zasnovana je na romanu Alesandra Barika.

Pročitajte još: Slavna holivudska glumica imala saobraćajnu nesreću: Nalazi se u kritičnom stanju, automobil eksplodirao

Hajek je razmišljala o tome da li želi da radi sa dobrom prijateljicom pre nego što je prihvatila ulogu.

- Uvek postoji oklevanje: da li sada dovodim svoje prijateljstvo u opasnost? I onda se desilo to da postoji sasvim drugi nivo poštovanja - iskrena je Salma.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas