Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Чула сам да ми се коске ЛОМЕ и осетила сам мучнину": Ива Штрљић провела празнике у великим боловима

Ива Штрљић се присетила тренутка када јој се незгода десила

1704792699_83d03476224b46ea70d1830a1b02e95e8fd2def4.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Згодна глумица Ива Штрљић оперисана је на клиници за Ортопедију на Бањици након што је пала на једном симању и поломила обе руке, а десну је морала да оперише јер је повреда била озбиљна. Интервенција је протекла у најбољем реду и Ива се сада опоравља, али како истиче и даље трпи болове.

Иви је прелом руку умногоме пореметио планове како за дочек 2024. године, тако и Божић. Ускоро креће с физикалном терапијом, али ноћу и даље трпи велике болове и празнике је дочекала у кревету.

- Осећам се боље, али и даље имам болове, посебно ноћу. Ваљда зато што не могу да легнем како треба, али требало би деветог да скинем конце са руке која је оперисана. Онда ћу почети са физикалном терапијом. Биће ми лакше без гипса и завоја. Нисам планирала да ми новогодишњи и божићни празници прођу овако. То је био наизглед безазлен пад поготово за неког ко је вешт на штиклама. Сећам се да сам, када сам пала, чула 'крц', чула сам да ми се коске ломе и прво што сам осетила је била мучнина. Док сам била друга година факултета исто сам у децембру имала незгоду, ударио ме је џип. Имала сам напукао лигамент и потрес мозга, али нисам ништа сломила. А сада... -  присећала се Ива, па наставила о свом дочеку Нове године.

- Толике сам болове имала да ми је било тешко да о било чему осим о рукама размишљам. Дочекала сам је у кревету. Свега неколико дана пре Нове године сам имала операцију, није било логично да свеже оперисана било где идем са таквим повредама. Једино што је добро је то што сам се примирила, читала, спавала... Посао сам толико стављала у први план да ме је то деконцентрисало од мог погледа на мене саму. Друго, током овог периода сам схватила колико сјајних и правих пријатеља имам. Кад ви рукама ништа не можете да урадите значајан вам је неко на кога можете да се ослоните. Окружена сам дивним људима. Памтићу 2023. годину по томе што сам то схватила - истакла је она за "Информер".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas