Oglas
· · Komentari: 0

"Čula sam da mi se koske LOME i osetila sam mučninu": Iva Štrljić provela praznike u velikim bolovima

Iva Štrljić se prisetila trenutka kada joj se nezgoda desila

1704792699_83d03476224b46ea70d1830a1b02e95e8fd2def4.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Zgodna glumica Iva Štrljić operisana je na klinici za Ortopediju na Banjici nakon što je pala na jednom simanju i polomila obe ruke, a desnu je morala da operiše jer je povreda bila ozbiljna. Intervencija je protekla u najboljem redu i Iva se sada oporavlja, ali kako ističe i dalje trpi bolove.

Ivi je prelom ruku umnogome poremetio planove kako za doček 2024. godine, tako i Božić. Uskoro kreće s fizikalnom terapijom, ali noću i dalje trpi velike bolove i praznike je dočekala u krevetu.

- Osećam se bolje, ali i dalje imam bolove, posebno noću. Valjda zato što ne mogu da legnem kako treba, ali trebalo bi devetog da skinem konce sa ruke koja je operisana. Onda ću početi sa fizikalnom terapijom. Biće mi lakše bez gipsa i zavoja. Nisam planirala da mi novogodišnji i božićni praznici prođu ovako. To je bio naizgled bezazlen pad pogotovo za nekog ko je vešt na štiklama. Sećam se da sam, kada sam pala, čula 'krc', čula sam da mi se koske lome i prvo što sam osetila je bila mučnina. Dok sam bila druga godina fakulteta isto sam u decembru imala nezgodu, udario me je džip. Imala sam napukao ligament i potres mozga, ali nisam ništa slomila. A sada... -  prisećala se Iva, pa nastavila o svom dočeku Nove godine.

- Tolike sam bolove imala da mi je bilo teško da o bilo čemu osim o rukama razmišljam. Dočekala sam je u krevetu. Svega nekoliko dana pre Nove godine sam imala operaciju, nije bilo logično da sveže operisana bilo gde idem sa takvim povredama. Jedino što je dobro je to što sam se primirila, čitala, spavala... Posao sam toliko stavljala u prvi plan da me je to dekoncentrisalo od mog pogleda na mene samu. Drugo, tokom ovog perioda sam shvatila koliko sjajnih i pravih prijatelja imam. Kad vi rukama ništa ne možete da uradite značajan vam je neko na koga možete da se oslonite. Okružena sam divnim ljudima. Pamtiću 2023. godinu po tome što sam to shvatila - istakla je ona za "Informer".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas