Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Чувени Џокер поново постаје отац: Нејгова изабраница прошетала ТРУДНИЧКИ стомак на црвеном тепиху

Руни Мара и Хоакин Финикс ће се остварити у улози родитеља по други пут

1708505315_Foto-Profimedia-Dzoker.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Славни пар је 2020. године добио првог сина, Ривера, а дуго су крили да је и друга беба на путу. Руни Мара (38) и Хоакин Финикс (49) у вези су од 2016. године, и ускоро ће се други пут остварити у улози родитеља. Глумица нема кога није одушевила "прошетавши" труднички стомачић црвеним тепихом 74. "Берлинског филмског фестивала" и тако показавши како јој напредује трудноћа.

Позната трудница је блистала у креацији која је врло суптилно "пратила" њено дуго стање у Берлину, на премијери њеног новог остварења "Тхе Китцхен".

Фото: Профимедиа

Први син је име добио по Хоакиновом покојном брату, такође глумцу Риверу Фениксу који је преминуо од предозирања. Глумац је раније био у вези са колегиницом Лив Тајлер, док је Руни шест година била са сценаристом и редитељем Царлијем Мекдауелом. А манекенка Хајди Клум је недавно изјавила да је опседнута славним глумцем из "Џокера" Хоакином Финиксом, па описала једини сусрет који је са њим имала.

"Опседнута сам Хоакином. Волим свог мужа, али Хоакин Финикс је на блиском другом месту," изјавила је Клум у подкасту "Цалл хер Даддy", па додала, "срела сам га и нисам могла да изустим реч". Није најјасније где су се упознали, али манекенка је појаснила да је сусрет био веома нетипичан за њу. "Нисам баш стидљива, али нисам могла да нађем свој језик. Ишао је свуда, а он је само стајао тамо", појаснила је.

(Мондо/ 24 седам)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas